Перейти до основного вмісту

Happy Paw облаштували ветеринарний центр у Бродівському притулку “Степ”

Сучасний та комфортний ветеринарний блок з окремими маніпуляційною і операційною кімнатами збудував фонд Happy Paw за підтримки Hojo Foundation у притулку “Степ” міста Броди, Львівської області.

Облаштування цих приміщень дозволить працівникам притулку перетримувати новоприбулих чи хворих тварин у теплому і комфортному місці, що мінімізує поширення хвороб та вірусів серед інших тварин. Також маніпуляційне приміщення слугуватиме кімнатою реєстрації та виписки тварин з притулку. А облаштована операційна кімната дозволяє проводити екстрені та планові ветеринарні втручання, стерилізувати безхатніх тварин безпосередньо на базі притулку.

Перед реконструкцією приміщення було не придатне для утримання тварин чи роботи ветеринарів, тому ремонтні роботи включали у себе укладання плитки, встановлення дверей і вікон, фарбування стін, “підшивання” стелі, електрифікацію, бетонування підлоги, тощо.

Співпраця фонду Happy Paw з притулком “Степ” по проєкту “Відбудова” розпочалась із встановлення вікон і дверей у напівзанедбані будівлі прихистку ще восени 2022 року. До кінця 2022 року вдалось відремонтувати харчовий блок, де зберігають і готують їжу для чисельних підопічних прихистку. А вже навесні 2023 року — завершити реконструкцію маніпуляційної і операційної кімнат.

2023-04-14