Перейти до основного вмісту

Результати акції "Повернемо Бобіка"

Результати акції "Повернемо Бобіка", яка пройшла 22 квітня в рамках проекту Біоетика.

22 квітня у Києві пройшла акція «Повернемо Бобіка». До акції мали змогу долучитися школярі не лише столиці, а й таких міст як Рівне та Житомир. Організатор БФ «Happy Paw» долучив до акції 21 шкіл. «Вже понад 2 роки проект «Біоетика» популяризує гуманне ставлення до тварин та вчить, як потрібно себе поводити з вуличними мешканцями. Приємно спостерігати за школярами, які прагнуть своїм прикладом показати, що для допомоги потрібно лише бажання, а платформою для реалізації таких бажань і є фонд», - ділиться думками менеджер проекту «Біоетика» Тетяна Дюкарєва.

Основна мета акції – допомогти загубленим домашнім песикам або пухнастим втікачам повернутись додому. Всеукраїнська система пошуку домашніх тварин дає змогу особам, які загубили або знайшли тварину, безкоштовно розмістити інформацію на сайті happypaw.ua. Під час акції школярі розклеювали роздруковані об'яви на дошках-оголошень. Юні благодійники активно долучилися до доброї справи. Усього протягом акції вдалося повернути додому дві загублені собаки.

Нагадуємо, що фонд регулярно проводить акції у рамках проекту «Біоетика». Школярам вже добре відомі такі заходи як «Пропоную лапу і серце», «Подаруй будку пухнастикам» та «Happy Мяу для Мурчика».

Фотозвіт можна переглянути тут: https://goo.gl/CvKehZ .

За більш детальною інформацією звертайтеся до Анастасії Мамотюк, піар-менеджера БФ «Happy Paw» за номером +380633292742.

2016-04-26