Перейти до основного вмісту

Звіт про найкотячішу подію року

АРТлапки пройшли на ура! Гості й котики залишились задоволені. Як це було.

5 лютого 2016 року у Києві, в творчому просторі арт-галереї "NEBO" відбувся благодійний захід «АРТлапки», організований Благодійним Фондом «Happy Paw». Мета дійства – показати, що благодійність може бути творчою і водночас дієвою.

Відкрили вечір запальні віртуози «Шпилясті Кобзарі», відомі своїм аранжуванням світових хітів у бандура-стайлі. Після концерту відбувся аукціон «Хатка для кошенятка», під час якого кожен бажаючий мав можливість позмагатися за унікальні хатинки для свого вухастого. 11 талановитих художників оздобили котохатки у різних стилях: від петриківського розпису до сучасної епатажної графіки. Абсолютно усі будиночки були продані, а виручені кошти пішли на корм для котиків у притулках-партнерах БФ «Happy Paw».

На цьому вечір не завершився – за підтримки компанії «Домик в Домике» відбулась благодійна лотерея, переможці якої отримали симпатичне ліжечко та столик для своїх улюбленців.

Крім того, під час івенту інформаційний партнер «АРТлапок» lampa.today спілкувалися з гостями та учасниками заходу. У тому числі, з художницею Анною Свірською, яка поділилась своїми враженнями: «Це був безмежно гармонійний івент. Запал харизматичних бандуристів, світлі стіни галереї і, звісно ж, котохатки. Усі такі різні, та по-своєму унікальні, що було бажання забрати всі собі. Так, добрими справами земля дихає. Дякую організаторам, після таких заходів хочеться жити!».

За тиждень до проведення АртЛапок Перша благодійна торгова платформа Мурахи збирала та продавала речі на підтримку проекту. Всього протягом тижня було зібрано 540 грн та виставлено 22 товари на підтримку "Тварин". Власники проданих товарів отримали солодкі подарунки: Лев Безхатій, Ксенія Журавльова-Гальченко та редакція інтернет -видання Наш Киев. Долучитися та допомогти у закупці корму досі можливо, так як збір коштів на платформі Мурахи для фонду «Happy Paw» проводиться постійно.

На «АРТлапках» вдалось зібрати більше 4000 грн, які підуть на корм для котиків, що мешкають у притулках-партнерах.

2016-02-09