Перейти до основного вмісту

Проєкт для київських шкіл «Від серця до лапок» - що це та як долучитись?

Вже другий навчальний рік поспіль наш освітньо-виховний проєкт «Від серця до лапок» крокує школами Києва. Його мета – це пропаганда гуманного та відповідального ставлення до тварин серед учнів загальних середніх навчальних закладів.

Проєкт передбачає:

 

-проведення педагогами школи "Уроків доброти" на тему гуманного ставлення до тварин;

-проведення практичних заходів для учнів представником Фонду спільно з кінологом та ветеринаром.

    Взяти участь у проєкті може будь-яка школа міста Києва.

    Що для цього необхідно?

     

    1. Зателефонувати нашому менеджеру Ганні - 0632909993, щоб вона зафіксувала ваш навчальний заклад як учасника проєкту. Ну і звичайно, проконсультувала що, як і коли треба зробити :)

     

    2. Завантажити собі на комп'ютер та ознайомитись з безкоштовними методичнимим матеріалами (готовими конспектами занять, квесту, вікторин, онлайн уроками і т.д.), які можна знайти тут

     

    3. Провести «Уроки доброти» з учнями вашого навчального закладу.

     

    4. Зробити фото проведення «Уроків доброти».

    Якщо уроки проводяться у класі, фото може бути такого формату:

    Якщо в онлайн режимі:

     

    5. Опублікувати фото та інформацію про кількість уроків у соціальних мережах або на сайті навчального закладу із хештегом #happypaw #відсерцядолапок у Facebook відмітити нас через @HappyPawFund та Instagram із зазначенням @happypaw. Так ми побачимо ваш допис.

     

    6. Зв’язатися з нами за контактами: 0632909993 (Ганна) або lecturer@happypaw.ua, щоб домовитися про проведення безкоштовних практичних заходів із кінологом та ветеринаром.

     

    7. Чекати на нас в гості :)

    Під час нашого візиту діти дізнаються про: виховання собаки, правила поведінки із домашніми і чужими песиками; основні правила догляду за пухнастими та вакцинацію; притулки для тварин та волонтерство.

     

    8. Отримати позитивні емоції, незабутні враження та пам'ятний сертифікат учасника освітньо-виховного проєкту "Від серця до лапок".

     

     

    Переглянути результати по проєкту за минулий рік можна за посиланнями:

     

    https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/59 ,

    https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/45 , https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/37 , https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/13 .

    Генеральні партнери