Перейти до основного вмісту

Підсумки по проєкту «Від серця до лапок» за І семестр 2020-2021 н.р.

Підсумки

На зважаючи на карантинні обмеження та непросту епідеміологічну ситуацію, ми продовжити проєкт і отримали підтримку від шкіл.

Протягом листопада та грудня ми встигли завітати до шкіл Мідгард, КМДШ, СШ №202 та СНВК «Пізнайко» та провести 7 практичних заходів по проєкту. Хочемо відмітити, що співпраця з деякими з цих навчальних закладів розпочалась, ще весною та, на жаль, була тимчасово призупинена через тотальний карантин.

 

 

І для дорослих шестикласників, і для найменших школярів наші заняття виявились напрочуд цікавими та пізнавальними. З кінологом діти обговорювали питання виховання собаки, правила поведінки із домашніми і чужими песиками. Ветеринарна лікарка розповіла учням про основні правила догляду за пухнастими та вакцинацію. А від спеціаліста Фонду школярі дізналися про притулки для тварин та волонтерство.

Дякуємо кінологу Владиславу Плахтію та представницям КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» - Наталії Мазур та Кучер Аліні за те, що разом із спеціалісткою Фонду Плаван Ганною розповідали учням про важливі та складні теми простими словами.

Запрошуємо інші школи міста Києва долучатися до проєкту в ІІ семестрі. Далі буде…

Генеральні партнери