Перейти до основного вмісту

Результати Київського проєкту «Від серця до лапок»

Підсумки

Ні епідемія, ні локдаун не стали на заваді знайомства київських учнів з основами спілкування та догляду за домашніми тваринами.

Нагадаємо, що участь шкіл в проєкті передбачала:

-проведення педагогами школи "Уроків доброти" на тему гуманного ставлення до тварин (за матеріалами Фонду);

-проведення практичних заходів для учнів представником Фонду спільно з кінологом та ветеринаром.

    Учасниками проєкту в цьому навчальному році стали: гімназія № 59 ім. О.М.Бойченка, середня загальноосвітня школа № 103, спеціалізована школа № 152, спеціалізована школа № 159, середня загальноосвітня школа №161, середня загальноосвітня школа №232, Школа І-ІІІ ступенів №249, середня загальноосвітня школа №280, спеціалізована школа № 304, Midgard, Креативна міжнародна дитяча школа, школа І-ІІІ ступенів №212 міста Києва.

    Педагоги провели 54 тематичні інтерактивні заходи в очному та онлайн режимах: квести, інтерактивні "уроки доброти", виготовлення колажів, відеоуроки, обговорення та дискусії тощо.

     

    А вже незабаром ми завітали до учасників із додатковими практичними заходами. Разом із партнерами Фонду – КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» та кінологом Владиславом Плахтієм ми розповіли учням про притулки, волонтерство та правильний догляд за тваринами. А в найцікавішій частині школярі разом із кінологом та вівчаркою Ірою вчилися азам виховування чотирилапих та тренувалися застосовувати найважливіші команди.

     

    Такі заходи відбулись у 12 класах з 8 шкіл, та це ще не кінець. Ми обов’язково зустрінемось із іншими навчальними закладами у наступному навчальному році.

    Погляньте на фото, як це було:

     

     

    Переглянути публікації навчальних закладів по проєкту можна у facebook за хештегом #відсерцядолапок .

    По завершенню проєкту всі учасники отримали сертифікати за участь та подарунок у вигляді освітньо-розважальної настільної гри «Happy paw» від нашого Фонду та Purina Україна.

    Генеральні партнери