Skip to main content

Встановлення рекорду України

Ми це зробили! 21 березня 2024 року ми отримали офіційне підтвердження від Національного реєстру рекордів України про встановлення нашим Фондом  рекорду "Найбільша кількість занять доброти" - 1865 закладів дошкільної освіти та 7205 занять доброти.

 

Встановлення рекорду відбулося в рамках ІІІ Міжнародного заняття доброти, яке організував наш Фонд у закладах дошкільної освіти України та світу з 26 лютого по 1 березня 2024 року.

Ми щиро вдячні всім педагогам, дітям, волонтерам та батькам, які долучилися до заходу, незважаючи на виклики сьогодення. 

Оголошення результатів та вручення сертифікату відбулося в теплій атмосфері Навчально-виховного комплексу «УМКА», педагоги якого активно долучаються до ініціатив Фонду та щороку проводять Заняття доброти. 

Вихованці та працівники закладу поділилися своїми враженнями від участі в ІІІ Міжнародному занятті доброти та отримали сертифікат учасника встановлення Національного рекорду України та унікальний набір пазлів «Домашні улюбленці» від нашого Фонду та ТМ «Purina». 

 

 

 

Віримо, що залучення такої кількості навчальних закладів до занять доброти та встановлення рекорду - це ще одна важлива перемога на шляху до створення суспільства, яке гуманно та відповідально ставиться до тварин. 

Разом ми робимо цей світ добрішим!

General partners