Перейти до основного вмісту

Доброгривня для хвостатиків

Передали понад 2,5 тонн корму тваринкам у 3 притулках. 

За підсумками акції "Доброгривня", яку фонд провів спільно з мережею магазинів VARUS корм отримали тваринки в притулках:

— Манана, Київська обл. — 318 кг

— Друг, м. Краматорськ — 945 кг

— Вірність, м. Дніпро — 1297 кг

 

Нагадаємо, що у травні Happy Paw та VARUS запустили благодійну акцію на підтримку безпритульних евакуйованих тварин

Стати добрим чарівником та допомогти безпритульним тваринам можна було придбавши в магазинах VARUS корм для собак та котів торгових марок Purina ONE, Whiskas та Brit.

З кожної такої покупки 1 гривня йшла на допомогу притулкам-партнерам фонду Happy Paw. Товари, що брали участь в акції, будуть виділені на полицях магазинів спеціальними підцінниками. Також переглянути весь перелік акційних позицій ви можете на офіційному сайті VARUS.

Благодійна акція «Доброгривня для хвостатиків» тривала з 18 травня до 21 червня 2023 року в усіх супермаркетах мережі VARUS. 

«Допомагати безпритульним тваринам, які мають такий важкий досвід, пов'язаний із евакуацією — наша соціальна місія, адже вони не можуть піклуватися про себе самостійно. Команда VARUS регулярно підтримує благодійні ініціативи. Цього разу спільно з фондом Happy Paw ми проводимо акцію «Доброгривня для хвостатиків». У всіх наших клієнтів є можливість долучитись до доброї справи, допомогти тваринам, які наразі знаходиться в притулках і так потребують нашої підтримки», — розповідає в.о. директора з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська.

«За останній рік кількість хвостатих у притулках, з якими співпрацює фонд в середньому збільшилась на 60-100%. Військові і волонтери регулярно евакують котів і собак із зони активних бойових дій. Іноді щасливчики одразу знаходять родини, але найчастіше "осідають" у притулках, адже мають проблеми як із фізичним так і з ментальним здоров'ям.Тому такі благодійні ініціативи, як ковток свіжого повітря, для врятованих тварин — допомагають їм вижити у складні часи та дарують надію, що кожен хвостик знайде омріяний дім», — коментує кураторка фонду Happy Paw Людмила Єнжеєвська.

2023-05-18