Перейти до основного вмісту

Стань Купідоном для безпритульної тваринки!

До Дня закоханих благодійний фонд Happy Paw і лисичка Фоксі дарують¹ сертифікати на покупки у магазинах Фокстрот

Подаруй часточку своєї любові безхатнім котикам і песикам – ставай для них Купідоном в пошуку найкращих у світі господарів та вигравай подарунки.

Як це зробити?

1. З 11 по 25 лютого 2023 року заходь в Інстаграм або Фейсбук @happy_paw і тестуй кото-песо рандомайзер, щоб дізнатись для якої безпритульної тварини ти станеш Купідоном і, можливо, допоможеш знайти їй дім.

2. Ділись нашою фільтр-маскою PAW LOVE ( https://www.instagram.com/ar/724761662686375/ ) у сториз або рилс із тегом сторінки фонду @happy_paw.

3. Або залишай коментар-скрін у Фейсбуці. Для цього увімкни відео і «зупини» його прінт-скріном з телефону або комп’ютера — результат кидай у коментарі.

4. 27 лютого ми рандомно визначимо 5 переможців розіграшу серед усіх коментарів та сториз, рилсів, які отримають сертифікати на покупку у Фокстрот на 500 гривень. Результати будуть опубліковані на сторінках фонду Happy Paw у соцмережах.

Більше коментарів та використань маски — більше шансів, що постраждалі від війни тварини з 7 притулків зможуть знайти дім та люблячих господарів. Котики і песики вірять у тебе й магію Дня закоханих, що допоможе хоча б одному з них зустрітись із своєю омріяною людинкою.

Акція до Дня закоханих ініційована в рамках програми Ф-підтримка² від Happy Paw і Фокстрот, яка стартувала в грудні. Метою програми є допомога безпритульним тваринам у притулках, евакуйованих з зони бойових дій.

Нехай кожна лапка знайде свою долоню Ф-підтримки! Долучайся https://happypaw.ua/ua/once/card/106



Тваринки, які беруть участь в акції та шукають дім.

Притулок "Покровське товариство захисту тварин" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/441), евакуйований в Черкаси

Тузік

Абі

Савік

Снєжанна

Малиш

Купер

Притулок "Бахмутське товариство захисту тварин "Лада" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/148), евакуйований в Дніпропетровську область.

Кріс

Притулок "Пегас" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/455), Дніпропетровська область.

Боня, евакуйований з Торецька

Притулок "Велике серце" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/59), Київська область.

Мірчик, евакуйований з с.Горенка, Бучанський район

Кокосик, евакуйований з с.Розсоші, Сумської області

Донбасик, евакуйований з Лиману

Притулок "Бест френдз" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/118), Київська область

Джаз, евакуйований з Сєвєродонецька

Елла, евакуйована з Краматорська

Зайчик, евакуйований з Сєвєродонецька

Крижинка, евакуйована з Краматорська

Оливка, евакуйована з Сєвєродонецька

Орео, евакуйований з Сєвєродонецька

Сойка, евакуйована з Сєвєродонецька

Айті, евакуйована з Краматорська

Бетті, евакуйована з Краматорська

Притулок Олени Таран (https://www.facebook.com/groups/685624353133562/), евакуйований з Херсона в Київ

Мальвіна

Притулок "Сумське товариство захисту тварин" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/79)

Брендон, евакуйований з Білопілля

Притулок "Шанс на життя" (https://happypaw.ua/ua/zoo-organization/card/439), Нікополь

Пюре

1.Благодійний розіграш «Ставай Купідоном для тваринки з притулку» (благодійний захід) діє з «11» лютого 2023 р. по «25» лютого 2023 р. Організатором та Виконавцем заходу є БО «БФ «Щаслива лапа» (код ЄДРПОУ 38266276, місцезнаходження: 02081, м. Київ, вул. Урлівська, буд. 23, кв. 43). Для участі в заході необхідно у Інстаграм або Фейсбук на сторінці фонду Happy Paw протестувати кото-песо рандомайзер. Поділитись фільтр-маскою PAW LOVE у сториз або рилс із тегом сторінки фонду @happy_paw. ЛІНК НА РІЛС В ІНСТА або залишити коментар-скрін у Фейсбуці. Серед учасників, які виконали всі умови благодійного заходу будуть визначені 5 переможців, сервісом Random, 27 лютого 2023 року. Результати будуть опубліковані на сторінці Інстаграм або Фейсбук Організатора. Загальна кількість заохочень – 5 сертифікатів на придбання техніки в ТМ «Фокстрот» номіналом 500 грн. Вручення заохочення здійснюється БО «БФ «Щаслива лапа».Деталі на сайті https://happypaw.ua/ua.

2.Благодійний захід "Ф-підтримка для тваринки" діє з "09" грудня по "31" березня 2023 р. Організатором заходу та збору коштів є БО "БФ "Щаслива лапа" (код ЄДРПОУ 38266276, місцезнаходження: 02081, м. Київ, вул. Урлівська, буд. 23, кв. 43). Кошти для підтримки безпритульних тварин приймаються на рахунок отримувача БО "БФ"Щаслива лапа». Метою збору коштів є допомога тваринам у притулках, евакуйованих із зони активних бойових дій. Деталі на сайті https://happypaw.ua/ua.

ТОВ "ФТД-РИТЕЙЛ" (ТМ «Фокстрот) здійснює інформаційну підтримку заходу та не приймає кошти від третіх осіб та учасників заходу для їх подальшого перерахування на рахунок Благодійного Фонду.

2023-02-03