Перейти до основного вмісту

Хвостата наука у Музеї науки

​До Всесвітнього дня домашніх тварин, який щорічно відзначають 30 листопада, благодійний фонд "Happy Paw" (Щаслива лапа) та Музей науки Малої академії наук України запустили тематичний тиждень "Хвостатої науки".

Благодійний фонд Happy Paw створили та розмістили у просторі музею інтерактивну тематичну зону, на якій ви зможете дізнатись наукові факти із зоології сенсорної системи котів і псів. А також пройти імпровізованим шляхом разом з безпритульними тваринами від старту до фінішу, щоб дізнатись, які органи чуття допомагають їм вижити на вулицях наших міст, а також — що робити, аби знайти хвостикам дім.

Слідкуйте за нашими соцмережами та дізнавайтесь ще більше цікавих наукових фактів про котів та псів.

Тематична експозиція "Хвостата наука" доступна для огляду з 30 листопада по 5 грудня.

А у суботу 4 грудня о 12:00 ми проведемо особливу зустріч "Хвостата наука", на якій ви:

  1. дізнаєтесь та відчуєте на собі унікальні сенсорні суперсили котиків та песиків (наприклад, які звуки та запахи чує пес та якими кольорами сприймають світ коти)
  2. познайомитесь із важливими принципами поводження та догляду за домашніми тваринами, які розкаже сертифікований ветеринар
  3. дізнаєтесь, як допомогти безпритульній тварині знайти дім.

Зустріч підійде для дітей 7- 99 років, які люблять тварин, мають або хочуть завести домашнього улюбленця.

Тривалість зустрічі - 50 хвилин, після ви зможете оглянути інтерактивну експозицію "Хвоста наука" та інші зони у музеї.

Вхід на "Хвостату науку" вільний, за реєстрацією та вхідним квитком до музею (150 грн з людини). Реєстрація за посиланням.

Графік роботи музею: Вівторок-Неділя 10:00-20:00

Адреса: м. Київ, вул. Академіка Глушкова 1 (ВДНГ), Павільон #23.

"Музей науки" - перший інтерактивний державний музей в Україні, де заборонено НЕ торкатися експонатів. Відвідувач опиниться в просторі, де в зрозумілій і доступній формі продемонстровані найважливіші наукові здобутки людства, їхні закони та взаємодія. На вас чекають зони: Дивна матерія, Оптика, Акустика, Людина та Великі Винаходи.

2021-11-26