Перейти до основного вмісту

Добрі історії про звірят від видавництва BookChef та Happy Paw

BookChef випустив серію дитячих книг про відповідальне ставлення до домашніх улюбленців. Благодійним партнером серії став фонд Happy Paw.

https://bit.ly/3x3KGr6Нові книги з серії «Добрі історії про звірят» англійської дитячої письменниці Голлі Вебб вийшли друком у видавництві BookChef.

Книги занурять маленьких читачів у світ домашніх улюбленців, розкриють таємниці дружби між людиною та твариною і навчать емпатії та відповідальному ставленню до тварин. «Добрі історії про звірят» не лише познайомлять з пригодами котиків і песиків, яким вдалося подолати всі труднощі та знайти домівку, а й долучать читачів до доброї справи – допомоги справжнім безпритульним тваринкам віднайти сім’ю або опікуна.

Адже кожна книжечка містить спеціальний qr-код, що веде на сторінку благодійного фонду Happy Paw — партнера нових книг Голлі Вебб.

Серію «Добрі історії про звірят» для дошкільного і молодшого шкільного віку доповнили 4 нові твори:

«Тигрик, або Кошеня — шукач пригод» - https://bit.ly/3CwDBkd

«Місті, або Кішечка — подарунок долі» - https://bit.ly/3nwhTsr

«Вусанчик, або Сором’язливе кошеня» - https://bit.ly/3cxtNeY

«Еллі, або Найвідданіше цуценя» - https://bit.ly/3x3KGr6

До цього у 2017 році у видавництві BookChef вийшли ще 4 книги з цієї серії Голлі Вебб.

Онлайн презентація книги відбудеться 26 листопада о 13:00 у спільному прямому ефірі на фейсбук сторінках Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва, видавництва BookChef та благодійного фонду Happy Paw.

На презентації видавці поділяться особливостями сюжетів нових книг з серії «Добрі історії про звірят», авторка книг Голлі Вебб розкриє деталі закулісся своєї творчості, ви дізнаєтесь історії про тварин з притулків від представників фонду Happy Paw. А також послухаєте уривок з книги «Місті, або Кішечка — подарунок долі» у неперевершеному виконанні акторки Римми Зюбіної.

Долучайтесь до ефіру, відповідайте на запитання про домашніх тварин та героїв серії і вигравайте нові книги Голлі Вебб! Читати і творити добро — просто!


Голлі Вебб – англійська дитяча письменниця, авторка понад 130 книг. Її серія «Добрі історії про звірят» розповідає про кошенят та цуценят, які потрапляють у різноманітні пригоди. Абсолютно всі розповіді письменниці не просто написані простою та зрозумілою мовою, а й здатні розвинути високі моральні якості у дитини. Натхнення на нову цікаву історію вона черпає від спілкування зі своїми домашніми вихованцями. Кожна її книга буквально просякнута життям та емоціями маленьких звірят, завдяки чому вони так подобаються як маленьким, так і великим читачам. Холлі Вебб народилася в Лондоні, у 1976 році. Любов до світу природи їй прищепили батьки, так як практично кожні вихідні привозили дочку на узбережжя Саффолк. У її будинку завжди мешкало безліч тварин, а зараз вона живе неподалік Лондона зі своїми домашніми улюбленцями, чоловіком та трьома синами.

BookChef – одне з найбільших видавництв України, портфель якого налічує понад 450 тайтлів. Серед них світові бестселери Ювала Ноя Харарі, Мішель і Барака Обами, Метью Макконагі, Вілла Сміта, Джорджа Орвелла, Чарльза Буковскі, Лю Цисіня та багатьох інших авторів, чиї книги формують особистість. Мета видавництва – сфокусувати увагу читача на головному – на корисному контенті і відповідях, заради яких ви читаєте книги від BookChef.

Благодійна організація «Щаслива лапа» (Happy Paw) — благодійний фонд, який вже майже 10 років допомагає тваринам у притулках по всій Україні. Основні проєкти фонду направлені на популяризацію гуманного ставлення до тварин, допомогу тяжкохворим чотирилапим, влаштування та віддалену опіку над тваринами з притулків. Фонд співпрацює з понад 50 притулками в Україні та регулярно проводить десятки благодійних акцій з небайдужими компаніями-партнерами заради того, щоб якомога більше тварин були ситими, щасливими та знайшли свій дім.

2021-11-19