Перейти до основного вмісту

IIІ Київській міжнародний фестиваль театрів ляльок «pUp.pet»

Час, проведений з родиною, безцінний, так само як і зі своїм чотирилапим. Тож щоб урізноманітнити спільні зі своїм улюбленцем прогулянки містом, пропонуємо вам завітати на неповторне дійство.

З 5 по 9 жовтня у Києві відбудеться IIІ Київській міжнародний фестиваль театрів ляльок «pUp.pet» — найбільший серед фестивалів театрів ляльок України та один з масштабніших у Європі, організований Київський академічний театр ляльок.☺️

Стартує фестиваль у суботу, 5 жовтня. О 19:00 розпочнеться масштабний театралізований парад за маршрутом «Майдан Незалежності – Київська міська державна адміністрація». Святковою ходою Хрещатиком пройдуть театральні колективи-учасники фестивалю, міжнародні делегації посольств країн-учасниць, представники громадських об’єднань, учасники бойових дій, школярі, молодь, вихованці позашкільних навчальних закладів, студенти вищих мистецьких закладів освіти, театри Києва та активісти громадського життя столиці. Також учасниками параду будуть ляльки та улюблені герої із дитячих та дорослих вистав, а очолюватиме святковий кортеж велетенський Замок на горі – символ щорічного об’єднання лялькарів світу.

Приєднуйтесь до параду, робіть класні селфі та чудово проводьте час.????

Деталі за посиланням: http://akadempuppet.kiev.ua/project/puppet-2019

2019-09-30

Генеральні партнери