Перейти до основного вмісту

Співпраця з Київським міським центром ветеринарної медицини

На днях ми підписали меморандум про партнерство та співпрацю з комунальним підприємством «Центр захисту тварин» і тепер разом працюватимемо над гуманними способами вирішення проблеми безпритульних тварин у м. Києві та області.

    У рамках співпраці з 29.07.2019 року стартує проект зі стерилізації тварин пенсіонерів та пільговиків. Для перелічених категорій населення вартість стерилізації тварин проводитиметься зі знижкою – 50% у клініках Центру. На фото зазначено ціни – без знижки:

    Запис на стерилізацію – відбуватиметься через наш фонд, а усі деталі щодо запису будуть опубліковані на сторінках Happy paw у соцмережах 29 липня.

    Правила проекту:

    1. Власники тварин (собак/котів), що не мають ознак породної цінності – представники пільгових категорій населення, а саме: пенсіонери, ветерани, інваліди та учасники Другої світової війни; учасники АТО, учасники бойових дій; особи, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС І та ІІ категорії; інваліди І та ІІ категорії; жінки, яким присвоєно почесне звання «Мати - героїня» повідомляють свій контактний номер для зв’язку з ними.

    2. Представники Благодійної організації домовляються з господарем тварини про дату, час та місце операції (у клініках на вул. Вірменська, Ярославська та Електротехнічна у м. Києві).

    3. Тварина має бути клінічно здорова.

    4. Господар доставляє тварину з ветеринарним паспортом до Підприємств тільки в призначений день та час. У клініці господар підписує згоду на обробку його персональних даних відповідо до Закону «Про захист персональних даних». Усі дані будуть внесені до відповідного переліку, із яким ви зможете ознайомитись за посиланням: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OY72ilbPI9_qjvC_4-0PoVX7Ba35Oe_7NOZmS8auNJM/edit#gid=0

    5. Якщо тварина з тих чи інших причин не може бути прооперована у призначений час, питання проведення операції може бути вирішено в індивідуальному порядку в кожному окремому випадку.

    6.В індивідуальних випадках, за домовленістю, Підприємство може проводити тварині безкоштовну вакцинацію проти сказу.

    7. Для проведення стерилізації на умовах акції, обов’язковою є реєстрація тварини в системі РДТ, яка робиться безкоштовно.

    8. Після операції господар забирає тварину додому на реабілітацію та виконує всі рекомендації лікарів Підприємства.

    9. На розсуд Підприємства та за узгодженням з господарем тварини, тварина може бути залишена на добу в одній із клінік Підприємства для спостереження.

    10. У випадку необхідності проведення додаткових обстежень тварини – такі послуги у розмірі 100% оплати сплачуються господарем тварини.

    11. Якщо під час операції будуть виявлені ускладнення зі здоров’ям тварини, вони можуть бути вирішені після узгодження з Благодійною організацією, Підприємством та господарем. При цьому Підприємство повідомляє господаря будь-яким зручним способом про виявлені проблеми зі здоров’ям тварини, та отримує згоду від господаря на продовження операції та вирішення додаткових питань зі здоров’ям тварини (за рахунок господаря).

    12. Перед проведенням операції господар зобов’язаний підписати згоду на виконання Правил, форма яких затверджується спільно Підприємством та Благодійною організацією про те, що він (господар) зобов’язується виконувати усі рекомендації і не має претензій до Підприємства та Благодійної організації, а також надає згоду на безкоштовну реєстрацію тварини в системі РДТ (якщо тварина раніше не була зареєстрована).



    Змінюймо світ на краще разом!

2019-07-24

Генеральні партнери