Перейти до основного вмісту

2018 рік із партнерами фонду – Purina Україна

2018-й рік був насиченим, крутим та, головне, - ситим для багатьох песиків і котиків у притулках. Саме завдяки підтримці партнерів - компанії Purina Україна ми змогли здійснити багато пухнастих мрій та корисно провести рік, що минув. Про головні події читайте далі.

Як зробити тваринку з притулку щасливою? Забрати її додому! На початку 2018го року наші друзі та партнери – компанія Purina Україна створили серію милих відеороликів про наших колишніх підопічних. Одне з них про Вадоса та його Джері дивіться нижче, а усі відео цього проекту ви можете також переглянути на нашому youtube-каналі: https://www.youtube.com/playlist?list=PLg1yX3245lyS5qndU3GoXDo0i8IivYTQ1

А от вже влітку партнери зробили неймовірний сюрприз песикам і котикам у притулку "Бест френдс". Команда Purina Україна приїхала у гості майже повним складом. Це був казковий день! Друзі вдосталь наспілкувались з хвостанями. Прогулянки, почухони, допомога у щоденних турботах притулку – так пройшов цей чудовий день. Дякуємо, Purina, за теплий візит та щасливих пухнастиків! І обов’язково приїжджайте ще)

Також протягом року в рамках співпраці по проекту Влаштування тривала акція "Ситий старт". Суть її полягала у тому, що кожен песик з притулку "Бест Френдс", який знайшов свою родину, їде у нову домівку з порцією смачного і корисного корму від Purina Україна. Таким чином, за рік в рамках цієї акції домашніми стали 39 песиків із притулку, які попрямували додому із приданим від партнерів фонду.

Та найголовніше те, що протягом усього 2018 року компанія Purina Україна щомісяця передавала якісний корм пухнастим мешканцям притулків-партнерів фонду Happy paw ("Бест Френдс" та Гостомельський притулок для тварин) та виручала у найскрутніших ситуаціях.

Ми та наші пухнасті підопічні дуже вдячні партнерам за постійну підтримку, турботу і допомогу. Впевнені, що цей рік буде ще яскравішим! :)

2019-01-11