Перейти до основного вмісту

Котики з притулку знялись у рекламній кампанії Rechi.Ua

У зйомці святкової рекламної кампанії інтернет-магазину Rechi.ua, приуроченої до 8 Березня, в центрі уваги опинилися дорослі котики, які шукають будинок.

Метою проекту є звернути увагу на проблему безпритульних тварин і запропонувати альтернативу у виборі подарунка.

Всі котики, які з'явилися на фотографіях, на даний момент знаходяться в притулку і мріють знайти справжній будинок. Наприклад, одноокий малюк під час зйомки в Rechi.ua був так вдячний за ласку і увагу, що голосно замуркотів тільки від того, що його взяли на руки.

Всі коти оброблені від паразитів, а дівчатка ще й простерилізовані. Творці реклами спеціально взяли в фотопроект дорослих тварин, тому що їм складніше знайти будинок, ніж маленьким кошенятам.

Варто відзначити, що фотопроект не закликає дарувати тварин на 8 Березня, адже це дуже серйозне рішення і кожна людина повинна прийняти його самостійно. Також він не протиставляє матеріальні речі і добрі справи. Творці вважають, що саме відчуття гарного вчинку і того, що ти змінив чиюсь долю (нехай навіть котячу), допомагають куди глибше насолоджуватися життям і всіма її проявами, в тому числі і красивими брендовими речами.

2018-03-01