Перейти до основного вмісту

Гуманітарна допомога кормом для безпритульних тварин України

Завдяки нашим незмінним партнерам Purina Україна з липня по грудень 188,5 тонн корму Happy Paw передав для 62 481 безпритульної тварини по всій Україні.

У липні 13, 5 тонн корму доставлено у Київський регіон, завдяки чому нагодовано 8 534 тварини, якими опікуються 54 зоозахисних організацій та волонтерів.

Серед отримувачів — притулки “Сіріус”, “Масяня”, “Дворняжкам дім”, “СОС”, Боярський притулок та інші.

У вересні 19 тонн корму передано в Івано-Франківську, Запорізьку та Дніпропетровську області. 

14 900 тварин у 87 притулках та у волонтерів, які опікуються безпритульними тваринами, отримали допомогу. Серед них притулки “Степ”, “Дім Сірка”,”Дог Лайф”, “Шанс”, “Дай лапу, друже”, “Вірність”, “Улюблені тварини” та інші.

92 тонни корму в жовтні отримали 493 притулки і опікуни. Загалом допомога була надана 30 991 тварині в Київській, Миколаївській, Сумській, Полтавській, Одеській, Черкаській, Криворізькій, Кировоградській, Чернігівській, Чернівецькій та Рівненській областях. 

Притулки, які отримали корм: “Небайдужі”, “Щасливий пес”, “Дім врятованих тварин “ФЕЯ”, “Посмішка тварини”, “Крок до тварин”, “Надія на дім”, “Енімал СОС”, “Мокрі носи”, “Сумське товариство захисту тварин”, “Максик”, “Душа бродяги” та інші.

У грудні 64 тонни корму доставлено для 16 056 тварин з 345 притулків, розташованих на Миколаївщині, Вінниччині, Одещині, Запорізчині, Дніпропетровщині, Київщині, Харківщині та Івано-Франківщині. Серед притулків — “Дружня лапа”, “Брати наші менші”, “Матильда”, “Маємо право - 2”, “Отримай друга”, “Планета”, “Байкал”, “Запорізька зоозахисна ліга”, “Ковчег” та інші.

 

Дякуємо партнерам за значний вклад у добробут безпритульних тварин України!

2024-01-18