Перейти до основного вмісту

Допомога Гостомельському притулку

У Гостомельському притулку для тварин склалась дуже складна ситуація із кормом для пухнастиків. Тому у цей скрутний час допомогти малим маємо саме ми з вами. Давайте разом зберемо потрібну суму, аби закупити крупи для годування усіх тваринок у притулку.

На 10 листопада на 39 711 грн ми вже закупили продукти, яких вистачить тваринкам лише на місяць. Та наша головна мета – забезпечити пухнастиків їжею на всю зиму.

Ми продовжуємо закупки крупи для песиків у Гостомельському притулку. На сьогодні витрачено ще 10 416 на 800 кг пшона. Дякуємо вам!

До нашої акції допомоги Гостомельському притулку долучилось багато небайдужих партнерів.

Благодійні скриньки ви зможете знайти у партнерів:

• Планета Кіно (Киев) (на барі)

• Пространство Beauty HUB

• Sobaken Dovolen

• Barber Pet (також протягом грудня 10 грн з кожної стрижки буде перераховано на допомогу Гостомельському притулку)

• Nebo Art Gallery

• Альпийский fitness club

• Sport-studio

• Счастье HUB



У MyMuffin з 1 по 31 грудня, купуючи чашку кави або чаю ви долучаєтесь до допомоги тваринкам з Гостомельского притулку. 2 грн з кожної чашки буде перераховано на їжу пухнастикам. Також у цьому закладі ви можете придбати хеппіпошні листівки, наклейки та ручки.

Окрім цього, сервіс виклику авто онлайн Uklon перерахував відсоток з поїздок, а саме 8 357 грн також на допомогу пухнастим.

Всього, щоб пережити зиму, тваринам з Гостомельського притулку потрібно було зібрати 120 тисяч гривень. До квітня на собачок піде 8 тонн крупи і 60,5 тисяч кг супових наборів (в день на собак потрібно 500 кг). Якщо влітку їх можна нагодувати сухим кормом, то взимку це складніше. Оскільки його потрібно поєднувати з великою кількістю води, а вона в мороз замерзає за лічені хвилини. У холодну пору року найкраще годувати песиків теплою кашею з м'ясом.

Акція зі збору коштів для Гостомельського притулку тривала на нашому сайті. Ми не лише збирали допомогу, а й особисто закуповували і привозили до притулку все необхідне. На сторінці разової акції розміщено всі звітні документи про зібрані та витрачені кошти: http://happypaw.ua/ua/once/card/20.

Дякуємо усім за дуже важливу і таку необхідну допомогу пухнастим. Разом – можливо все!

2017-12-20