Перейти до основного вмісту

Адреса притулку Happy Paw

У щоденній роботі фонду ми дуже часто стикаємось з питанням, чтому не афішуємо адресу власного притулку та притулків-партнерів. Відповідь наступна.

Друзі, ми не публікуємо адреси притулків на нашому сайті та не пишемо у приватних повідомленнях тому що:

    - це може зашкодити безпеці тварин у притулку. На жаль, нам вже відомі прецеденти отруєння, підпалу та завдання іншої, частіш за все смертельної, шкоди тваринам у притулку людьми, які знали його адресу притулку;

    - це небезпечно для вас. Хазяйка притулку, яка може кваліфіковано відповісти на усі ваші питання щодо тварин, не завжди є на місці. Інші працівники не мають повноважень консультувати щодо фізичного та психічного стану тварин (розповідати про їх вік, характер, можливість вигулу та прилаштування тварин);

    - це підкинуті тварини до притулку. На жаль, наш притулок та притулки-партнери більшість часу переповнені і не можуть приймати нових тваринок. А за ситуації, коли до притулку підкидають коробки цуценят чи кошенят, хворих та стареньких тварин, ми не маємо спеціально облаштованого місця для карантину та, взагалі, додаткового місця для нових тварин.



Крім того, усі тварини, які живуть в у притулку Happy Paw віддаються у нові родини - Безкоштовно. Якщо хтось дає вам протилежну інформацію, пишіть нам, будь-ласка, про це на офіційну сторінку у Facebook чи телефонуйте за номером: 044 290 03 29. Окрім цього, просимо звернути вашу увагу на те, що у притулку живуть тварини, які належать особисто хазяйці притулку (яка вирішує на власний розсуд чи потрібна компенсація за перетримку, вакцинацію та інші послуги, що були зроблені стосовно її особистих тварин). Фонд Happy Paw не несе за них жодної відповідальності.

Ми дуже вдячні кожному з вас за розуміння. Якщо ви хочете допомогти тваринкам у притулку, відвідати їх або ж передати корм чи медикаменти, телефонуйте будь ласка нашим менеджерам, контакти яких вказані на нашому сайті: http://happypaw.ua/ua/foundation/team.

2017-09-21