Перейти до основного вмісту

Рік з Purina Україна

Ох і насиченим видався для нас 2016й рік: рекламні кампанії, акції, фестивалі, івенти, відкриття власного притулку, марафон та величезна кількість ситих та щасливих песиків і котиків. Та усе це нам вдалось завдяки підтримці вірних партнерів – компанії Purina Україна.

Ще на початку року ми запустили неймовірно круту рекламну кампанію разом з «Purina» та креативним агентством «Стрела». Спільними зусиллями нам вдалось привернути максимум уваги до проблеми безпритульних тварин в Україні та ще раз наголосити на тому, что брати пухнастика з притулку – це чудово.

Разом з друзями ми взяли участь у PurinaPetsday, де у чудовій сімейній атмосфері свята працівники Purinaзібрали багато смакоти для хвостанів. А ще по секрету розкажемо, що на цьому заході один із наших пухнастих підопічних знайшов свого опікунчика.

Також разом з Purinaми взяли участь у двох яскравих фестивалях BurdaFamilyday, у рамках яких ми облаштовували фотозони, розважалися з дітками, продавали сувеніри, веселилися, малювали, фотографувалися, а головне – нагодували велику кількість пухнастиків у притулках.

Крім того, компанією Purina Україна була запущена масштабна digital-акція, де за кожен лайк під постом друзі мали передати 200 г корму нашим хвостаням. У результаті за короткий час пост зібрав майже 3! тисячі лайків і таким чином підписники сторінок HappyPaw та Purina нагодували мешканців нашого притулку 1200 кг корму.

Важливою подією 2016 року стала участь у WizzAirKyivCityMarathon. Завдяки фандрайзерам, серед яких був керівник бізнесуPurina Україна – Марк Ель Хоурі нам вдалось зібрати достатньо коштів для реалізації прогресивної ідеї – чіпування усіх тваринок у притулках.

І найголовніше – у вересні минулого року ми відкрили власний сучасний притулок для тварин, генеральними спонсорами якого і стала компанія PurinaУкраїна. Тож відтепер усі наші песики та котики смакують корисним та якісним кормом компанії Purina. Також друзі подбали і про інвентар для притулку: мисочки, ліжечка, ошийники, лоточки, наповнювач, іграшки та багато-багато іншого.

І тепер наші пухнастики щомісяця отримують смачний і корисний корм від Purina!

Ми та усі наші підопічні дуже вдячні Purina за постійну підтримку, допомогу і реалізацію найнеочікуваніших ідей. Разом нам все вдасться!

2017-02-10