Перейти до основного вмісту

Як допомогти безпритульним тваринкам?

Підтримайте наші проекти на ubb.org.ua.

Піклуватися про безпритульних тваринок — найголовніше завдання, яке ми ставимо перед собою. Саме для того, щоб забезпечити кожному песику щасливе й здорове життя, Happy Paw за підтримки Української Біржи Благодійності запустили новий проект: «Збережемо здоров'я собак разом!».

На сьогодні існує гостра потреба у вакцинації песиків, перед чим пухнастикам обов’язково потрібно провести ще й дегельмінтизацію (глистогонку).

Наразі вакцинації потребують 368 песиків у 8 притулках Києва, для чого потрібна немаленька сума – 56 074 грн. Саме тому ми проводитимемо процедури поетапно, залежно від зібраних коштів.

Подаруйте пухнастикам здорове життя, підтримайте нас тут: https://ubb.org.ua/uk/project/2401/.

Крім того, на платформі UBB триває збір коштів із ще одного нашого проекту з будівництва нових вольєрів для песиків. Зима – важкий час для безпритульних тваринок. Багато хто замерзає, а також не може знайти собі їжу чи воду. Тому взимку ми прагнемо забрати з вулиць якомога більше песиків, особливо цуценят. Проте місць у притулках катастрофічно не вистачає, саме тому ми вирішили збирати кошти на нові вольєри. Побудувавши їх ми зможемо подарувати життя більше 100 безпритульним тваринкам!

Підтримайте цей проект, врятуйте життя пухнастикам: https://ubb.org.ua/uk/project/847/.

Друзі, не залишайтеся байдужими, переходьте за посиланнями, оберіть суму допомоги й врятуйте «пухнасті» життя.

2016-08-21