Перейти до основного вмісту

Фестиваль «Сусіди FEST» – місце, де сусіди стають справжніми друзями

28 травня у парку Позняки відбудеться перший фестиваль «Сусіди FEST».

28 травня у парку Позняки відбудеться перший фестиваль «Сусіди FEST», основна мета якого показати, як кожен може змінити своє місто на краще. Ідея фестивалю – познайомити і поєднати між собою людей, я також створити атмосферу щасливого сусідства аби разом перетворити спальний район на місце, де кожний хоче жити, працювати та відпочивати!

На «Сусіди FEST» будуть представлені успішні проекти покращення міста, а також за участі місцевої влади будуть обговорені способи реалізації урбаністичних ідей на території свого району та міста в цілому.

Для того, аби ближче познайомитись зі своїми сусідами, дізнатись про їх особливі уміння та бажання допомогти своєму району, долучитися до змін міста можна буде в таких зонах фестивалю: лекційна зона, зона воркшопів, розважальна зона для сімей з дітьми, маркет, відкритий кінотеатр та лаунж-зона. Також буде діяти фудкорт, де пригощатимуть місцеві майстри кулінарії та стріт-фуду.

За словами організаторів, місце проведення фестивалю вибрано не випадково. Саме спальний район міста збільшить вірогідність реального втілення конкретних ідей містян з Дарницького та сусідніх районів. Але така подія корисна і для інших районів міста – як приклад свідомого сусідства. Хтось отримає натхнення для свого бізнесу, а хтось знайде команду для вдосконалення свого будинку, під’їзду або улюбленого скверу.

Разом з нашими друзями з «Сусіди PRO» ми сподіваємось, що фестиваль здружить якомога більше сусідів, сформує правильні звички і подарує справжню насолоду від теплого дружнього спілкування!

Участь у «Сусіди FEST» БЕЗКОШТОВНА за умови РЕЄСТРАЦІЇ: https://goo.gl/1PwTk8

Сайт: http://www.susidy.pro/

2016-05-25