Перейти до основного вмісту

Зустріч з Марічкою Рубан

23 квітня за ініціативою Благодійного Фонду Happy Paw відбулось "Чаювання з Марічкою Рубан".

23 квітня за ініціативою Благодійного Фонду «Happy Paw» відбулось «Чаювання з Марічкою Рубан». Під час заходу дизайнер та ілюстратор Марічка Рубан презентувала нову серію робіт. Згодом акварелі можна буде придбати на офіційній сторінці БФ «Happy Paw» у Facebook, а усі виручені кошти підуть на потреби безпритульних песиків та котиків.

Під час зустрічі дизайнерка розповіла як на її роботу впливає родина, звідки черпає натхнення та навіть про своє ставлення до овочів.

Натхення: «Під час роботи я слухаю аудіокниги в оригіналі та радіоп’єси на BBC. Приміром ілюстрацію «Сіріус Блек» я малювала слухаючи «Гаррі Поттера і Орден Фенікса». Взагалі я велика поттеріанка».

Родина: «Донька Ніна дуже допомагає у створенні робіт тим, що не заважає».

Нова колекція: «У новій серії робіт є лише одна кішка, моя Зося. Якщо всі персонажі вигадані, то Зосю я бачу майже щодня. Ця робота вийшла з десятого разу, адже постійно хотілося щось удосконалити, максимально точно передати її характер і образ в цілому».

Овочі: «Мені найбільше подобається малювати овочі. Вони кольорові і їх не так часто зображують. А особливо цікаво підмічати деталі, приміром пожовклий пуп’янок від огірка чи темну зав’язь на яблуці, яка колись була ніжно-блідим цвітінням».

Роботи Марічки Рубан – це суміш ніжності, чудес, безтурботності та досконалості. І вже у травні все це ви зможете побачити на сувенірах Фонду «Happy Paw».

Більш детальна інформація за номером +380974254369 або за посиланням – https://www.facebook.com/events/1705238836404997/.

.

2016-04-27