Перейти до основного вмісту

Підсумки "LuckyLOT"

Підводимо підсумки нашого зіркового благодійного аукціону LuckyLOT.

У березні 2016 року за ініціативою Благодійного Фонду "Happy Paw" пройшов зірковий аукціон LuckyLOT.

Валентина Данилова, піар-менеджер Фонду розповіла про цілі даного проекту:

«Ми ставили перед собою кілька цілей. Перша - це, звичайно ж, вирішення проблеми безпритульних тварин. Але в цей раз ми вирішили долучити до цієї проблеми українських артистів, які мають серйозний вплив на формування громадської думки. Ми вважаємо, що це чудово, коли відомі люди сприяють розвитку доброї справи».

До аукціону приєдналося багато артистів, серед яких: Студія Квартал-95, Pianoбой, Бумбокс, Друга Ріка, DZIDZIO, Vivienne Mort, Крихітка, Время и Стекло, MONATIK, Mozgi, Раду Поклітару та Kyiv Modern Ballet.

«Ми народилися на унікальній планеті в оточенні унікальних істот і величі природи. Але людина - одна з причин екологічних бід нашого рідного дому у Всесвіті. Мені б хотілося, щоб кожен з нас хоча б трошки думав про природу в цілому. А бездомні тварини - частина нашої з вами життя на цій планеті, яку ми повинні зберегти. Сподіваюся, якщо ми будемо трохи людяніше з тваринами, вони будуть менш злими до нас», - сказав Дмитро Шуров, Pianoбой.

LuckyLOT - це благодійний онлайн-аукціон, у якому лотами виступали квитки на концерти, шоу і постановки, які були передані Фонду, як благодійний внесок. Крім того, до квиточків додавалися додаткові бонуси: диски з автографами або ж брендовані аксесуари.

Нагадаємо, що благодійний Фонд "Happy Paw" вже кілька років комплексно і гуманними методами вирішує проблему бездомних тварин в Україні. У тому числі і за допомогою проведення різних заходів, таких як LuckyLOT.

2016-04-04