Перейти до основного вмісту

Не вдається забрати песика з притулку? Візьміть під опіку!

Друзі, ми поспішаємо повідомити вам радісну новину! Нарешті запущено дуже важливий проект, який, як ми вважаємо, змінить долю багатьох безпритульних песиків.

Тепер кожен, хто є небайдужим до долі безпритульної собаки, але не може забрати його до себе додому, може опікувати собачку віддалено. Ця можливість - унікальний шанс, у першу чергу для сотень важко хворих і старих собак, знайти господаря і покровителя. Одним з перших везунчиків став Пушок - славний, найдобріший пес, 13 років і він страждає на епілепсію. Ось він, знайомтесь http://happypaw.org.ua/shelter/shelter/view/id/253

Тепер Пушком (і ще однією собачкою - Діком) опікується прекрасна дівчина Ольга. А знаєте,скільки грошей потрібно Ользі, щоб опікувати двох собак? МЕНШЕ 20 ГРН НА ДЕНЬ! На ці гроші Фонд забезпечує песиків якісним харчуванням та необхідними медикаментами.

Узявши під опіку конкретну собаку, ви будете знати ім’я того, кого годуєте, будете дарувати любов кожен день своєму особистому підопічному, до якого навіть можна приїхати і помацати його мокрий ніс! Це буде ВАША і ТІЛЬКИ ВАША СОБАКА! І незважаючи на те, що жити вона буде і далі в притулку, вона і Ви будете знати, що ви є одне в одного

Якщо серед вас, дорогі, є бажаючі взяти під опіку одного з наших вихованців, телефонуйте нам за телефоном 067 538 58 73 (Маша ) або пишіть на help@happypaw.org.ua.

2013-10-21