Перейти до основного вмісту

Марсель і його незвідана історія

Історія, за якою можна зняти фільм.

Життя кожної собаки змінюється, коли в її житті з'являється потрібна людина.

Наша історія про те, як людина може вплинути на долю собаки. Маючи серйозну хворобу, Марсель довго поневірявся на вулиці в пошуку щастя. Таким він потрапив до нас у притулок. Світ не без добрих людей, і такою людиною виявилася Ірина, яка вирішила прихистити милого пса. Марсель був дуже хворим (в нього була ускладнена форма отиту), лікарі відмовляли в лікуванні собаки, але Ірина була дуже наполегливою, врешті-решт вдача посміхнулась їй і вона знайшла лікаря, який взявся за лікування Марселя. Забравши Марселя з притулку і привівши в порядок його здоров'я, сім'я Ірини дала собаці все, про що тільки вона може мріяти: повне яскравих моментів життя, радісні прогулянки з новими господарями, їх ласку, доброту і любов.

Не важко побачити, як змінився зовнішній вигляд собаки. Марсель став великим, статним, красивим і благородним собакою. Він відмінний захисник, друг і компаньйон. З ним завжди весело проводити час на вулиці. А ще він дуже розумний і дуже швидко вчиться.

У погляді Марселя можна з легкістю побачити ту вдячність, якою переповнене його любляче серце. Його люблять і доглядають, а він у свою чергу віддає це сторицею і наповнює будинок господарів своїм позитивом і умінням посміхатися.

2014-12-01