Перейти до основного вмісту

Ми провели зустріч-лекцію зі студентами МАУП

Під гаслом "Ні безпритульним собакам!" пройшла чергова зустріч Фонду зі студентством, на цей раз зі студентами Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Під гаслом«Ні безпритульним собакам!» пройшла чергова зустріч Фонду зі студентством, на цей раз зі студентами Міжрегіональної Академії управління персоналом. Основною темою презентації було питання безпритульних собак та жорстоке поводження з ними. Наш спеціаліст з просвітницької роботи Марина Житник розповіла про заходи, які ми вживаємо задля подолання цієї проблеми: окрім створення притулків та програм зі стерилізації безпритульних собак, наш благодійний фонд впроваджує освітні програми для виховання у школярів етики поводження з тваринами.

Окремо постає питання створення дієвих законів, які б захищали права безпритульних тварин. Згідно законів України штраф за жорстоке поводження з тваринами становить від 51 до 119 гривень, натомість у Німеччині сума такого штрафу може складати 25 000 євро!

Такого поняття, як «безпритульний собака» не має бути у нашому світі. Кожен пес гідний мати сім’ю, а кожна сім’я – відданого пухнастого друга.

Дякуємо студентам МАУП за статтю про цю лекцію-зустріч! Її можна прочитати на їх офіційному сайті за посиланням.

2014-11-18