Перейти до основного вмісту

Ми вже у Львові!

Друзі, це нарешті відбулося! 1 листопада ми почали активну діяльність по захисту безпритульних собачок у місті Лева.

Друзі, це нарешті відбулося! 1 листопада ми почали активну діяльність по захисту безпритульних собачок у місті Лева. І, як завжди, наш Фонд залишається вірним своєму комплексному підходу до вирішення проблеми.

Ми вже почали втілювати у школах міста проект «Біоетика», який покликаний виховати у молодого покоління українців гуманне та відповідальне ставлення до братів наших менших.

Ми вже взяли участь в Осінньому пікніку у Парку культури, щоб якомога більша кількість львів’ян дізналися про проблему безпритульних собак та, що головне, – про існуючі шляхи їх вирішення.

Окрім того, ми вже давно почали допомагати жителям Львова шукати їх загублених улюбленців, а знайдених на вулиці домашніх собачок – повертати по домівкам.

І це лише початок! Ми будемо знаходити нові сім’ї для песиків з притулків, і тим самим львів’янам – вірних чотирилапих друзів; ми будемо допомагати лікувати тяжкохворих собачок; ми будемо надавати всебічну юридичну допомогу всім людям, які прагнуть допомогти беззахисним тваринкам, та ще багато іншого. Тобто весь спектр нашої роботи, яку ми вже виконуємо у Києві та Київської області, ми будемо робити у Львові.

Друзі, ми налаштовані на плідну роботу у місті Лева, і будемо раді будь-якій вашій допомозі – ми хочемо чути ваші думки, сміливі ідеї та пропозиції! Пишіть нам на help@happypaw.ua або просто дзвоніть +380 (44) 359 0381.

Крім того, ви можете надіслати пожертви на користь львівських песиків-красунчиків через http://happypaw.ua/ua/helpmoney/ або придбати яскраві сувеніри в http://shop.happypaw.ua, кошти за які підуть на підтримку притулку. Більше того, ви маєте можливість стати справжнім волонтером! Записуйтесь - http://happypaw.ua/ua/helpservices.

Віримо, що ви, наші любі, будете разом із нами підкорювати Львів.

Роботи багато, тому гайда до справ!

2014-11-06