Перейти до основного вмісту

Благодійний фестиваль ЩастяFest

Цієї неділі, 2 листопада, у ТРЦ SkyMall відбулося надзвичайне свято благодійності ЩастяFest.

Цієї неділі, 2 листопада, у ТРЦ SkyMall відбулося надзвичайне свято благодійності ЩастяFest!

Наші гості отримали мегапозитивні емоції, на славу розважились та ще й допомогли безпритульним песикам!

Ми порадували відвідувачів забавами на всі смаки та вподобання. Найменших друзів чекали чудові майстер-класи з ліплення глиною, виготовлення картин з піску та веселих скульптур із тіста, плетіння райдужних фенічок, розмальовування кумедних песиків та створення зі звичайного паперу чарівних собачок. Також дітлахи отримали купу позитиву на майстер-класі з аквагриму, перевтілившись в улюблену тваринку.

Любительницям собачок ми підготували відпочинок у beauty-зоні та естетичне натхнення на майстер-класі з флористики. Чудову атмосферу фесту доповнили виступи фокусника, лялькового театру, дивовижні тваринки із повітряних кульок від журналу «Домашний очаг», неймовірні пропозиції хенд-мейд ярмарку, до речі, щиро дякуємо всім його учасникам за допомогу у нашій справі.

Проте зірками цього благодійного фестивалю все ж стали наші чудові кудлаті підопічні, маленькі цуценята, декотрі з яких саме в цей день знайшли собі нову родину. До того ж гості свята допомогли чотирилапим друзям благодійними внесками, кормом, іграшками, прикольними аксесуарами.

Щиро дякуємо всім, хто підтримав наших собачок, за тепло, позитив та частинку справжнього щастя, яке вам вдалося подарувати, а також всім майстрам, які проводили майстер-класи, працівникам ярмарки та beauty-зони за участь у ЩастяFest!

2014-11-02