Перейти до основного вмісту

Всеукраїнська акція "Непокинуті"

Завершено

Щиро дякуємо всім учасникам акції. Ваші історії вірності та допомоги чотирилапим у часи війни надихають та зміцнюють віру в добро та зміни на краще. Тож ми обов'язково проведемо цю акцію ще раз, щоб дізнатись ще більше чуттєвих та захоплюючих історій.

 

______________________

 

У час війни всі ми потребуємо підтримки, любові та піклування. Не виключення і наші чотирилапі пухнасті друзі, які стали невільними заручниками війни.

Пропонуємо дітям України долучитись до акції "Непокинуті" та поділитись своїми історіями про те, як вони і їх рідні після початку повномасштабної війни не покинули своїх домашніх улюбленців, незважаючи на пережиті труднощі або історіями про безпритульних тварин, які родина врятувала та "усиновила".

Ми впевнені, що таких історій тисячі, і віримо, що всі вони мають бути почутими.

Акція присвячена Всесвітньому дню проти відмови від домашніх тварин, який в цьому році проведуть 29 червня (проводять  щороку в останню суботу червня). 

Тож, для участі в акції дітям необхідно:

1. Описати справжню історію вірності домашньому улюбленцю або історію "усиновлення" безпритульної тварини, яка відбулась після 24 лютого 2022 року. Якщо що, то ми не проти допомоги дорослих у написанні історії. 

2. Викласти написану історію в соціальній мережі з хештегами #happypaw #bioetika #непокинуті (публікація має бути доступна для перегляду всім користувачам соціальної мережі). До історії можна додати фото або відео.

3. Розказати нам про вашу участь, заповнивши коротку форму за посиланням до 20 липня 2024 року  - https://forms.gle/pP57evY7qpuFCTC1A 

Після завершення акції ми викладемо найзворушливіші історії на нашому сайті, разом з фото/відео учасників.

Також, серед всіх учасників будуть розіграні унікальні подарунки від нашого Фонду та ТМ "Purina": настільні ігри "Happy paw" та набори пазлів "Домашні улюбленці".*

* Пересилка подарунку здійснюватиметься Новою поштою за рахунок отримувача.

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Подаючи фотозвіт, учасник надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Акція не передбачає відзначення учасників грамотами або подяками. 

Якщо у вас виникнуть додаткові питання, то напишіть нам на електронну пошту bioetika@happypaw.ua, або зателефонуйте - +380676588020. 

Чекаємо на ваші історії.

Разом ми робимо цей світ добрішим!

Генеральні партнери