Перейти до основного вмісту

VІІІ Всеукраїнська акція «Happy Гав для Сірка»

Завершено

Наші чотирилапі друзі не ходять в дитячі садки та школи, але дуже радіють коли діти та педагоги дарують їм часточку своєї уваги та турботи. 

Давайте разом в цей непростий час зробимо життя песиків та котиків у притулках трохи щасливішим та ситішим. Долучайтесь до акції та допоможіть тваринам вашого регіону.

Суть акції: зберіть корм, крупу, іграшки та ліки й передайте зібрану допомогу до місцевого притулку для тварин, зоозахисної організації чи волонтерів.

Долучитись до акції можна навчальним закладом, класом, або родиною. Кому передати допомогу ви обираєте самі, ми не просимо пересилати допомогу нам. Адже чим швидше зібране дійде до тварин, тим щасливішими будуть вони, ви та звичайно ми.

Акція триватиме з 4 по 25 жовтня 2023 року в усіх регіонах України!

Щоб долучитись до акції необхідно:

1. Зібрати допомогу для тварин.

2. Передати допомогу до притулку, зоозахисної організації чи волонтерів.

3. Зробити фото або відео збору та передачі допомоги.

4. Опублікувати пост про участь в акції з хештегами #happyгав_2023 #happypaw

5. Заповнити форму-учасника за посиланням  (посилання в кінці статті).

Плакат по акції можна скачати за посиланням - https://drive.google.com/file/d/17KFEJrs0B445J5T4eTg3lBh4l8vu1yZu/view?usp=sharing

Ми обов’язково розповімо про результати акції у нас в соцмережах та на сайті.

Щоб дізнатись, які притулки чи зоозахисні організації діють у вашому населеному пункті, натисніть - тут

Найактивніші учасники, які заповнять форму учасника та зроблять публікацію з хештегами #happyгав_2023 #happypaw про участь в акції отримають у подарунок від нашого Фонду та ТМ "Purina" набір пазлів "Домашні улюбленці".

 

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Подаючи фотозвіт, учасник надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Якщо ви не хочете, щоб ваші надіслані вами фото були викладені на сайті Фонду або в наших соціальних мережах, то вкажіть це у листі з фотозвітом.

Генеральні партнери