Перейти до основного вмісту

ІV Міжнародний урок доброти

Запрошуємо навчальні заклади 4-11 жовтня 2023 року долучитись до улюбленого та очікуваного всіма педагогами та учнями Міжнародного уроку доброти.

Захід буде проходити як в очному, так і в онлайн форматі!

Традиційно проведення Уроку доброти підтримує Міністерство освіти і науки України.

 

Крім того, участь в Уроці доброти стане чудовим кроком у реалізації рекомендації МОН України про проведення в 2023-2024 н.р. освітньо-виховних заходів присвячених тваринам (лист МОН №2/12702-23 від 24.08.2023 р. "Щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2023/2024 навчальному році").

Традиційно просимо не приносити/приводити на уроки доброти тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим.

Де переглянути та скачати безкоштовні матеріали до Уроку доброти?

Щороку ми створюємо для вас нові цікаві та повчальні методичні матеріали. Всі новинки 2023 року (цікаві ігри, аудіоказки, конспекти інтерактивних уроків від вчителів) та вподобані вами раніше тематичні розробки на нашому сайті - https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

Переважну більшість із розроблених матеріалів можна використовувати не лише онлайн, але і скачати на свій комп'ютер.

Як отримати сертифікат учасника?

Для отримання сертифікату учасника ІV Міжнародного уроку доброти необхідно:

1) До 11 жовтня подати заявку на участь в заході (кнопка для заповнення заявки в кінці статті).

2) 4-11 жовтня 2023 року провести з учнями урок присвячений домашнім та безпритульним собакам та котам. Зробити фотографії уроку або скрін екрану проведення уроків (по 1 фото/зображенню з кожного класу).

3) Надіслати по 1 фото з кожного проведеного уроку на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 16.10.23 р.). В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених уроків (відповідно до кількості фото). 

Фотографії/скріни екрану мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до собак та котів. За умови проведення уроку в класі на дошці можна зробити наступний напис: дата, назва міста, назва школи, тема уроку (наприклад: 4 жовтня 2023 року, м. Полтава, Школа І-ІІІ ступенів №98, ІV Міжнародний урок доброти).

Обличчя дітей на фото при необхідності можна закрити.

Прохання надсилати фотозвіт з електронної пошти, яку ви зазначили в заявці.

Приклади фото Уроку доброти в очному та онлайн форматі:

 

 

!У разі якщо фотографії будуть надіслані невчасно, на фото не буде відображено саме урок доброти про собак та котів, або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

Розкажіть про участь в Уроці доброти 

За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу у «ІV Міжнародному уроці доброти», додавши фото із заняття, свої враження та хештеги #урок_доброти2023 #happypaw

Подарунки для активних учасників

Заклади загальної середньої освіти України, які вчасно заповнять заявку на участь у ІV Міжнародному уроці доброти, активно долучаться до заходу та надішлють якісний фотозвіт, візьмуть участь у розіграші 250 наборів пазлів «Домашні улюбленці» від нашого Фонду та ТМ «Purina».

 

* вартість доставки (пересилки) набору пазлів Новою поштою оплачує отримувач

Коли очікувати сертифікат учасника?

Кожному листу з фотозвітом ми приділяємо особливу увагу, тому опрацювання всіх фотозвітів займає близько 2-3 тижні. Після підведення підсумків по заходу ми розпочинаємо виготовлення та почергову розсилку сертифікатів.

Тому, сертифікат для навчального закладу буде надіслано на електронну пошту (зазначену при реєстрації) протягом 1,5 міс. після завершення Уроку доброти. Якщо ви не отримаєте сертифікат зателефонуйте або напишіть нам.

На кого буде виписаний сертифікат?

В сертифікаті буде зазначено назву навчального закладу, який долучився до Уроку доброти. Під назвою навчального закладу буде пусти рядок, для того, щоб ви могли вписати ПІБ педагога, який провів захід. 

Залучаємо друзів України

Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше школярів з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, тому якщо ви тимчасово перебуваєте за кордоном та маєте знайомих педагогів з різних країн, запрошуйте їх участі в Уроці доброти!

Подати заявку на участь в Уроці доброти іноземні школи можуть за посиланням - https://cutt.ly/EX4aZ8E

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Подаючи фотозвіт, учасник надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Якщо ви не хочете, щоб ваші надіслані вами фото були викладені на сайті Фонду або в наших соціальних мережах, то вкажіть це у листі з фотозвітом.

Якщо залишились питання

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (067) 658 80 20 - Ельвіна Москалик, менеджер проекту «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа».

Дякуємо за Вашу небайдужість до питання виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин!

Все буде Україна!

Разом ми робимо цей світ кращим!

Генеральні партнери