Перейти до основного вмісту

Happy Paw відбудували постраждалий притулок "Бест Френдс"

Завдяки фінансовій підтримці канадської організації "Ветеринари без кордонів" фонд Happy Paw взявся за відбудову постраждалого притулку.

Притулок "Бест Френдс" (Макарівський район), де живе понад 600 тварин, постраждав від російських обстрілів. Ще у перші дні березня притулок був обстріляний, значна територія вольєрів та господарських приміщень вигоріла, а частина тварин загинула.

Фонд Happy Paw впродовж квітня повністю відремонтував паркан навколо притулку та 2 пари воріт. Також вдалось розчистити від завалів 2 кото-будиночка, підлатати підлогу і стіни у великому кото-будиночку і замінити вікна та двері, які були зруйновані вибуховою хвилею та посічені уламками.

Притулок ще потребує ремонту другого кото-будиночка, а також побудови котельні і підключення системи обігріву для опалення приміщень. Завдяки підтримці "Ветеринарів без кордонів" ми продовжуємо проводити ці роботи і згодом повідомимо про результати відбудови.

UPD: відбудували 2 кото-будиночок, провели опалення, електроживлення для роботи котельні. А також придбали карантинний мобільний фургончик.

Дякуємо донорам та усім благодійникам силами яких нам вдалось повернути дім для постраждалих тварин.

2022-05-23