Перейти до основного вмісту

Все буде людяність: Happy Paw збирає мільйон на добрі справи разом із Joker UA

Happy Paw і Залізний Джокер об’єдналися у бажанні піклуватися про безпритульних тварин!

Наша амбітна ціль — зібрати мільйон гривень, які потрібні аби першочергово побудувати стаціонарний ветеринарний кабінет у притулку “Відродження”, що в Обухівському районі на Київщині. Залізний Джокер вже передав фонду 250 000 грн, що дозволить розпочати перший етап будівництва.

Медичний кабінет безпосередньо у притулку “Відродження” дозволить працівникам проводити планові маніпуляції, оперативно надавати першу допомогу та викликати ветеринарів безпосередньо у притулок, не витрачаючи кошти і час на поїздки до клінік. Дуже часто це не лише економить ресурс, час і гроші, а й рятує життя тваринам.

Залишок коштів після завершення будівництва веткабінету буде витрачено на поліпшення умов проживання тварин у притулку: будівництво нових вольєрів для собак, паркану у притулку, закупівлі медикаментів та кормів для тварин.

Як долучитись до проєкту?

  1. На сайті Happy Paw. В розділі разової допомог обирай акцію "Залізні Лапки" та роби напряму будь-який внесок на реалізацію цілі: https://happypaw.ua/ua/once/card/97
  2. На сайті Joker UA відвідувачі проходять тематичні місії у розділі "Залізні Лапки", а фонд Happy Paw автоматично отримує фінансову допомогу для побудови ветеринарної кімнати. Всі кошти, витрачені гравцями на виконання місій у розділі "Залізні Лапки" будуть перераховані у фонд Happy Paw.

Стежити за перебігом збору коштів також можна у розділі "Залізних Лапок"на сторінці фонду Happy Paw. Допоможемо кожному чотирилапому!

Joker UA - ліцензоване онлайн казино.

2022-05-11