Перейти до основного вмісту

Фандрайзингова кампанія "Ситі котики та песики" на dobro.ua

На платформі dobro.ua у рамках фандрайзингового марафону Wizz Air Kyiv City Marathon стартував наш новий проект допомоги тваринкам у притулках.

Корм – це те, що потрібно чотирилапим щодня, незалежно від того, тварина живе в квартирі, будинку чи притулку. На жаль, саме у притулках ситуація із його нестачею може бути критичною, адже на кону здоров'я, а часом і життя десятків тварин.

Вже більше 10 років ми допомагаємо нагодувати тваринок у притулках на території усієї України. До нашого благодійного фонду постійно звертаються різні притулки через проблему нестачі корму, адже це те, що чотирилапі потребують щодня. І найчастіше звертаються саме маленькі притулки із регіонів, яким зазвичай виживати найважче, адже сподіватися на допомогу держави або спонсорів їм не доводиться.

Разом з нашими неймовірними фандрайзерами: Ольга Спектор (голова правління Happy paw), команди Have a rest, Dreamarium, MilkBar, Ywid та HostiQ.ua им дуже хочемо забезпечити тварин їжею напередодні зими, і нам дуже потрібна допомога кожного з вас. Зберімо разом кошти на корм, щоб нагодувати якомога більше хвостиків у маленьких притулках України.



Нагодуваємо хвостиків разом: dobro.ua

2021-09-24