Перейти до основного вмісту

Співпраця із проєктом "Читай українською"

До Міжнародного дня безпритульних тварин, який щороку відзначається у серпні, на світ з'явиться повість, яка здобула перемогу у конкурсі рукописів проєкту “Читай українською”.

Віршована повість для дітей “Щоденник жовтого пса” створена пимьсенницею Юлією Вротною, а ілюстрації до майбутньої книжки створила ілюстраторка Мадіна Козир.

“Нехай Жовток і малий пес, але він має велику місію допомагати іншим тваринам, яким поки що не пощастило з родиною. 5% коштів від вартості кожної книги будуть спрямовані на рахунок Благодійного фонду Happy Paw, що опікується безпритульними собаками та котами”, — розповідає співзасновниця проєкту “Читай українською” Наталія Тищенко.

Таким чином, кожен власник чи власниця книжки “Щоденник жовтого пса” допоможуть тваринкам у притулках.

Про книгу "Щоденник жовтого пса"

Історія Жовтка вчить любові до життя, кажуть авторки. В першій частині книги життя песика більш самостійне, дворове. З ним трапляються події приємні і не надто. Але персонаж не нарікає — він радіє життю, щоб там не було. Від історії до історії ми бачимо як життя жовтого пса змінюється на краще. Нехай читач вважає, що це така собі винагорода від долі за життєлюбство і доброту.

“Це історія про сім'ю, пригоди, піклування і місце домашніх тварин в житті людей. Дуже хочеться, щоб люди стали добрішими і прийняли той факт, що тварина — не іграшка. Це — особистість, характер, емоції”, — додає Мадіна.

Щоб отримати цю чудову книгу одним із перших, вже зараз ви можете оформити передзамовлення тут.

Читаємо і допомагаємо!



2021-06-16