Перейти до основного вмісту

Важлива інформація про притулок, який побудував Фонд

У вересні 2016 року ми відкрили притулок у Київській області. Нові вольєри, будинок для котиків, з часом завдяки благодійникам, вдалось побудувати вигульний майданчик.

Протягом часу роботи з притулком, усі песики та котики в ньому смакували корисний корм від наших партнерів – компанії Purina Україна.

А усього зусиллями благодійників, партнерів та опікунів було передано майже 23 000 кг корму, більше 2500 штук – медикаментів та більше 1000 штук – господарських товарів.

Також за ці майже півтора роки 83 тваринки, які жили у притулку, стали домашніми. А 27 пухнастиків перебували під персональною опікою на відстані.

На власному досвіді нам вдалось реалізувати та показати суспільству, як зробити так, щоб пухнастики, у яких поки що немає домівок, жили у гарних умовах.

Наприкінці минулого року за домовленості було вирішено передати притулок на повне забезпечення громадській організації.

Та ми продовжуємо співпрацю з притулком у рамках наших проектів Опіка та Прилаштування. Тож якщо ви маєте бажання допомогти, взяти тваринку додому чи просто приїхати до пухнастиків, зв’язуйтесь, будь ласка, напряму з ГО «Наш дім», контакти якої ви можете знайти тут: http://happyhelper.happypaw.ua/prytulky_kyiv.

Дякуємо усім за співпрацю, допомогу тваринкам, опіку, турботу про них. Ми зробили багато класних добрих справ. Попереду – найкраще.

2018-01-22