Перейти до основного вмісту

Один день із життя Френкі

Історія про найщасливішого песика у світі

Про щасливі історії наших підопічних можна натхненно писати годинами!)

Особливо приємно, коли нові господарі із усмішкою, ніжністю та вогником в очах розповідають про своїх нових «діток».

Так, близько року тому особливий та розважливий песик Френкі нарешті дочекався своїх господарів, які забрали його із вольєру притулку. З тих пір почалось нове життя Френкі.

Оксана, нова «мама» цуцика, розповідає: «Типовий день Френкі проходить приблизно так: зранку малий любить добряче повалятись у нашому ліжку. Зазвичай він розштовхує нас і зручненько прилаштовується посередині. Малий може проводити час, лежачи на спинці, годинами! Але як тільки Френкі відчуває, що ми прокинулись, різко вмикає свій пропеллер та починає гратись, стрибати, покусувати за руки, гавкати. Ось такий круць-верць».

Літо чудо-песик провів у приватному будинку, тому одразу після ранкових забав, Френкі відправлявся у двір, де живе його подруга Жаклін та її мама Жанна. По-секрету, песик закоханий у Жаклін...Після обіду він починав залицяння: покусував її за вушка, шийку, лапки. Виглядало це дуууже мило та романтично;) Жанна, як справжня теща, іноді порикувала на Френкі, однак огрядненька та підстаркувата цуця ніколи не спиняла прагнень галантного кавалера!

Песик відчуває себе справжнім господарем. Потрапляючи за місто, він робить регулярні «обходи» вуличним звіринцем: довго спостергіає за курочками, кицьою Ріпкою та черепахою Бертою.

На цьому особливості Френка не закінчуються) Він справжнісінький гурман: найбільше любить варену картопельку із маслом!

«Смачненько поївши, Френкі зазвичай береться за свою улюблену справу: іграшки-пищалки! У нього вже ціла колекція – їжачок, гамбургер, каченя. Лежачи на спині, песик лапками тримає іграшку, покусуючи її. А ще малий отримує неабияке задоволення, коли за ним влаштовують погоню, аби відібрати іграшку», - розповідають господарі.

Нагадаємо, що у песика була травмована ніжка, але те, як ганяє тепер ця ракета, свідчить про одне: здоров’я лапки повністю відновлене!

Після денних ігрищ Френкі часто стає схожим брудне чортеня, тому Оксані доводиться купати маленького любителя повалятись у ліжечку) Але...Френчик, викупаний в теплій водичці із шампунем, пахучий та чистенький...ну дуууже любить розігнатись та пірнути в земельку на городі. Тоді доводиться чекати, доки непосидюча чупакабра підсохне, обтруситься і лише після цього Френкі стає схожим на себе)!

На завершення мама-Оксана додає: «А коли настає вечір...наш стомлений цуцик плететься в дім, згадує про ліжко господарів, із розгону ефіопського бігуна заскакує до нас, розштовхує, звільняючи собі місце, та мирно засинає...»

Таке враження, що Френкі все життя жив у цій щасливій родині. Настільки він гармонійно вжився у роль улюбленого песика). А фото і веселі розповіді господарів про собачку та його нові звички свідчать про одне: так живе та радіє кожному дню лише щаслива собака!

2015-11-19