Перейти до основного вмісту

Уроки доброти в Обухові

Нещодавно ми навідалися до діток в Обухові.

Всі ми прекрасно знаємо, яким важливим є правильне виховання молодого покоління. Саме тому ми намагаємося розповісти кожному школяру про проблему безпритульних песиків і таким чином вирішити її. До речі, як і обіцяли, ми виходимо на всеукраїнський рівень (до Києва та Львова приєднався Херсон, Рівне та Чернівці).

Нещодавно, за запрошенням притулку "Восстановительный центр для животных" в Деремезні (з яким ми давно дружимо і якому допомагаємо) ми провели заняття в усіх школах Обухова. І що б ви думали? Реакція на проведені заняття була миттєвою. Дітки настільки прониклися проблемами безпритульних тварин, що вже на наступних вихідних разом зі своїми батьками відвідали притулок біля Обухова. Вони гралися, гуляли з собачками, пригощали їх різними смаколиками і, найголовніше, зрозуміли проблеми безпритульних песиків. Про це місцевий телеканал навіть зняв невеличкий відеосюжет :)

Ми впевнені, що при збереженні нашого курсу на виховання діток (а вже більше 73 000 школярів відвідали наші заняття), проблема безпритульності собачок вирішиться сама собою. Адже виросте Нове Покоління, гуманне по відношенню до тварин.

P.S. Величезне спасибі заступнику мера, Шимоненко Валентині Олексіївні за швидке вирішення транспортного питання.

P.P.S. А ось і наші чарівні дівчатка-лектори

2015-02-03