Перейти до основного вмісту

ІІ Міжнародне заняття доброти

Анонс

UPD. Через війну в Україні ми, звичайно, змушені перенести проведення ІІ Міжнародного заняття доброти у закладах дошкільної освіти.

Запрошуємо заклади дошкільної освіти долучитись 1-3 березня 2022 року до ІІ Міжнародного заняття доброти присвяченого відповідальному ставленню до тварин (собак та котів).

Захід традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України.

 

Рекомендуємо закладам дошкільної освіти використати безкоштовні методичні матеріали для проведення заняття, що викладені:

- на сайті Фонду «Щаслива лапа» – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

- за посиланням – https://cutt.ly/wjMOFsY

Фонд закликає не приносити/приводити на «Заняття доброти» тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим! Дбайте про здоров'я ваших чотирилапих друзів!

Якщо навчальний заклад має бажання долучитись до заходу та отримати електронний сертифікат учасника, необхідно:

1. Заповнити заявку на участь до 03.03.22 р. (від одного навчального закладу подається 1 заявка) – https://cutt.ly/oIaekSY

2. Провести «Заняття доброти» 1-3 березня 2022 року.

3. Зробити фотографії проведення занять та надіслати їх до 05.03.22 р. на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua. З кожного проведеного заняття необхідно надіслати лише 1 фото.

В листі з фотозвітом просимо зазначити наступну інформацію: назва навчального закладу, населений пункт, кількість проведених Занять доброти.

Приклад фото:

Приклад фото проведення Заняття доброти дистанційно:

     

    Увага! Не вставляйте фотографії у документи Word чи PowerPoint, просто прикріпіть їх до листа.

    Просимо не надсилати домашні фото, на яких зображені діти з їх домашніми улюбленцями. Ми розуміємо, що ці фото дуже милі, але після "заняття доброти" на нашу пошту надходить більше 1500 листів з вкладеними фото. Перегляд кожного фото, яке не відповідає умовам забирає дорогоцінний час, адже ми намагаємось якомога швидше підвести підсумки та розповісти вам про них. Ми зараховуємо лише фото на яких зафіксовано процес проведення педагогами/психологоми/кінологами заняття доброти про котів та собак.

    Прохання надсилати фотозвіт з електронної пошти, яку ви зазначили в заявці.

    У разі якщо фотографії будуть надіслані невчасно або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

    Серед всіх закладів дошкільної освіти, які проведуть «Заняття доброти» в усіх групах (крім ясельних груп та груп раннього віку), будуть розіграні цінні подарунки від Фокстрот (музичні центри, кольорові принтери та мікрофони)*. Щоб детальніше ознайомитись з умовами проведення ІІ Міжнародного заняття доброти та розіграшу цінних подарунків перейдіть за посиланням - https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/75

     

     

    * Подарунок може відрізнятись від зображеного на фото. Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.

    За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу у «ІІ Міжнародному занятті доброти», додавши фото із заняття, свої враження та хештеги #заняття_доброти #happypaw #фокстрот

     

    Також пропонуємо вашому ЗДО долучитись до флешмобу "Наш садочок за виховання відповідального ставлення до тварин!". Умови: записати та викласти у facebook групове відео від садочка, на якому вихователі та діти виголошують слоган "(Назва садочка, населений пункт) за виховання відповідального ставлення до тварин. Передаємо естафету (повна назва ЗДО)". В публікації відео відмітити садочок, якому передано естафету (рекомендуємо також завчасно попередити цей садочок телефоном). Додати до публікації хештеги #заняття_доброти #happypaw #фокстрот

    Участь в ІІ Міжнародному занятті доброти автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

    Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

     

    Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше дітей з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, тому, якщо ви маєте знайомих педагогів за кордоном, долучайте їх до «Заняття доброти».

    За додатковою інформацією звертайтесь у пн.-пт. з 8:30 до 16:00 за тел. (067) 658 80 20 - Ельвіна Москалик, менеджер проєкту «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа».

     

    Пригадати як проходили Заняття доброти в минулих роках можна за посиланням:

    - 2019 рік - Всеукраїнське заняття доброти

    - 2020 рік - ІІ Всеукраїнське заняття доброти

    - 2021 рік - Міжнародне заняття доброти

    Генеральні партнери