Skip to main content

Догхантер Ведула потрапив під амністію

Олексій Ведула, засуджений на 4 роки за жорстокі вбивства цуценят, потрапив під амністію, відсидівши два роки з чотирьох.

В червні 2012 року Олексія було засуджено за жорстоке поводження з тваринами (в Інтернеті ви легко знайдете інформацію про діяльність цієї людини). Сьогодні на сайті ресурсу "Вести" з'явилася новина, що Ведула потрапив під амністію. Враховуючи участь засновниці нашого Фонду Ольги Спектор в судовому процесі, для нас ця справа досить болюча. Тому залишимо без емоційних коментарів та згадаємо відомий вислів Ієшуа Ганоцрі про те, що всі люди добрі. 

Але цікавий факт. Згідно Закону України "Про застосування амністії в Україні" ...амністія також не застосовується до осіб, засуджених за умисне вбивство; катування; насильницьке донорство; незаконне позбавлення волі або викрадення людини, якщо при цьому сталося заподіяння смерті, або нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягнули за собою смерть.

Проте тварин це не стосується. Саме тому ми запустили ініціативу Stop Doghunting, саме тому ми почали роботу у напрямку Юридичної підтримки. Давайте згадаємо відомий вислів Ганді «Про велич нації та її моральний облік можна судити з її ставлення до старих, дітей, тварин» і не будемо байдужими. Приєднайтеся дол ініціативи Stop Doghunting, поширте інформацію, не пройдіть повз, коли хтось знущається над твариною. Разом ми все зможемо!

2023-02-10