Перейти до основного вмісту

Кіра - найкращий друг в новій сім'ї

Довгоноге малятко колишні господарі залишили одне на вулиці, не потурбувавшись про його подальшу долю. Але один з відвідувачів нашого притулку, побачивши в Кірі друга, вирішив забрати дівчинку до себе.

Історія Кіри з самого початку не дуже відрізнялася від тисячі таких же сумних історій. Довгоноге малятко колишні господарі залишили одне на вулиці, не потурбувавшись про його подальшу долю. Добре серце собаки важко переживало розлуку. І хто знає, чим би все закінчилося, якби вона не потрапила в один з наших притулків.

Ми приділили Кірі максимум турботи і уваги і незабаром в очах цієї дівчинки знову почали прокидатися теплота і доброзичливість до людей. Однак важкий тягар розлуки з колишніми господарями постійно давало про себе знати. Кіра дуже часто сумувала, скавчала і уникала компаній. Собака марно чекала, коли за нею прийдуть перші власники.

І ось доля незабаром знову посміхнулася чорнолапій. Один з відвідувачів нашого притулку помітивши Кіру, познайомившись з нею не міг залишитися байдужим і не розділити її прикрості. Більше того, побачивши в ній друга він вирішив забрати дівчинку до себе, розділити з нею свій будинок, а разом з ним і частинку свого серця.

Такі добродушні наміри зачіпили Кіру. Вона розквітла, знову стала радіти життю з новим господарем.

Зараз вона дуже весела і дружелюбна. Зірка будь-якої компанії - ось що характеризує її в більшій мірі. Ну і що, що собаки не вміють розмовляти і розповідати кумедні історії. Своїм завзятим характером Кіра розсмішить будь-якого!

2013-06-01