Перейти до основного вмісту

Співпраця з платформою Kind Challenge

Цього року Тетяна Гриньова та Ігор Крицак запустили платформу Kind Challenge. Це ресурс, на якому бігуни ставлять собі за ціль бігти не просто так, а заради благодійності.

І ось один із таких бігунів - Євген Годун, який за за 2 дні на платформі зібрав 108% від бажаної суми!

Євген бігає вже 6 років, веде свій YouTube-канал «Низький пульс» та блог в Instagram. У минулому році бігун зібрав дві тисячі фунтів для англійського фонду, щоб отримати можливість пробігти Лондонський марафон. І також нещодавно зробив благодійний аукціон своїх речей, щоб допомогти подружці з університету перемогти рак.

Підготовка до Київського марафону здалася Євгенові хорошим приводом для фандрейзингу на платформі Kind Challenge. Цього раз бігун обрав для допомоги фонд Happy Paw

Вибір був простим – «я люблю тварин, а вони не можуть допомогти собі самі».

За одны вихідні Євгену вдалося зібрати 5400 грн для фонду Happy Paw. До речі, цих коштів вистачить, наприклад, щоб забезпечити одного песика їжею на 8 місяців!

«Зібрати всю суму я зміг завдяки двом постам в інстаграмі. Перший був про те, що я збираю гроші, а другий – про силу маленьких кроків, де було нагадування про акцію.

Мені здається, що у мене дуже чуйні і відповідальні друзі. Також я вкладаю багато сил і грошей у виробництво контенту про український біг, тому я використав ще й такий посил: "Якщо вам подобається, що я роблю – підтримайте мене, мені потрібна ваша допомога. Точніше не мені, а песикам і котикам. Як тут можна залишитись байдужим?"
Колись я брав інтерв'ю у Тетяни Гриньової і запитав у неї, як їй вдалося зібрати 1 млн на благодійність (я був переконаний, що у мене це ніколи не вийшло б), вона відповіла: "Ти не намагався".
Якщо ви спробуєте – у вас може вийти.

А якщо не спробуєте – точно не вийде.

Нічого поганого не станеться, якщо ви спробуєте. Друзі від вас не відвернуться, і люди на вулиці не будуть на вас вказувати пальцями. А якщо у вас вийде – ваше життя зміниться на краще. Вірте у себе».

Ми дуже вдячні усім бігунам за круту мету і просимо усіх підтримувати цих чудових людей та допомагати тваринкам у притулках. Скоріш біжіть на сайт: kindchallenge.net

2020-11-29