Перейти до основного вмісту

SkyUp Airlines дарує безкоштовні подорожі песикам і котикам із притулків

Ну що ж, проєкт "Шукай свого в притулках", створений спільно з маркетинговим агентством Fedoriv, офіційно стартував. І однією з перших українських компаній, яка нас підтримала, стали – SkyUp Airlines.

Саме з 4 жовтня, коли увесь світ відзначає День захисту тварин, друзі запускають інформаційну кампанію у власних соцмережах з метою знайти дім якомога більшій кількості пухнастиків у притулках.

Та найголовніше, що SkyUp Airlines дарують довічні безкоштовні подорожі песикам і котикам, яких ви заберете із притулків. Правила дуже прості:

- приїздіть до одного з наших притулків-партнерів (Бест френдс, Манана, Велике серце, В добрі руки, Бім, Дім, де живе любов, Щасливий пес, ОЦС, притулок у м. Бородянка київського Центру захисту тварин, притулок Сіріус) або заходьте у розділ Влаштування на нашому сайті у період з
04.10.20 до 31.12.21:

- зустріньте саме свого пухнастого друга, який живе в одному з 8 притулків-партнерів фонду;

- отримайте Сертифікат на довічний безкоштовний перевіз вашого друга на крилах SkyUp Airlines;

- подорожуйте разом зі своїм чотирилапим з 01.01.21.

Головна ідея проєкту "Шукай свого в притулках" – знайти родини якомога більшій кількості тваринок у притулках, особливо дорослим пухнастикам. На жаль, саме вони найрідше прилаштовуются і часто проводять усе своє життя у тісних вольєрах та клітках. Проте саме доросла тваринка має купу плюсів: сформований характер, який підійде саме вам, побутові навички та знання, вже сформовані звички у харчуванні та загальній поведінці.

Подаруйте своє тепло тим, хто його дуже і дуже потребує. І нехай кожен пухнастий з притулку знайде свій дім.

2020-10-03