Перейти до основного вмісту

Повернемо Бобіка

До нашої акції долучилося понад півтисячі українців!

6 міст, 500 учасників, 5 000 оголошень і один врятований песик. Такі результати акції «Повернемо Бобіка».

Провести її нас змусила сумна статистика: щодня лише у Києві губиться від 20 до 50 домашніх улюбленців. Потрапляючи на вулицю, собачки рідко виживають, а якщо виживають, то поповнюють популяцію безпритульних тварин. Аби повернути пухастих утікачів додому, ми покликали українців на допомогу у соцмережах.

Суть акції проста: кожен охочий міг роздрукувати оголошення про зниклого песика із сайту Системи пошуку собак і розклеїти їх у своєму місті. До ініціативи підключилися не лише дорослі любителі собак, але й наші наймолодші волонтери – школярі. Більше 200 учнів із 18 шкіл України розклеювали інформацію про зниклих песиків після уроків.

Завдяки нашим помічникам наступного дня після акції додому повернувся пітбуль Рем. Тільки-но уявіть, які щасливі були його господарі!

«Ми були приємно вражені, наскільки активно люди нам допомагали. — зізнається засновниця Happy Paw Оля Спектор, — Хтось розклеював оголошення, хтось шукав собак разом з їхніми господарями, одне київське кафе роздруковувало листівки. І це дало результат. Ми сподіваємося, що дуже скоро не лише Рем, але й інші песики повернуться додому».

2015-05-25