Перейти до основного вмісту

Тюрма змінює не лише людей!

Знайомтеся з унікальною програмою Поводок у нове життя.

Нещодавно в одній із в'язниць Пенсільванії запустили незвичну соціальну програму «Поводок у нове життя».

Уявляєте, в'язні (здавалося б асоціальні особистості) допомагають соціалізовувати агресивних собак. Так вони дають тваринам шанс на життя в родині, де їх будуть любити і плекати.

Ув'язнені беруть участь у програмі із задоволенням. Вони отримують не тільки любов і дружбу собаки-компаньйона, але й навички дресирування. Після звільнення чоловіки будуть упевненіо конкурувати на ринку праці у сфері догляду за собаками.

3-х місячний курс навчання в'язні та собаки проводять пліч-о-пліч, не розлучаючись ні на хвилинку. У них дуже щільний графік -буквально кожна година розпланована наперед. Ув'язнені відповідають за все, починаючи з ранкової годівлі та вигулу, і закінчуючи поміщенням собаки в її будку на ніч.

Ця програма дає просто неймовірні результати! Наприкінці 2014 року, 30 собак знайшли господарів і новий дім. Також, більше 90% ув'язнених, які опікувалися песиками, отримали право на роботу (стажування) після виходу на волю.

Нині програма працює в тюремній системі Філадельфії і виправному закладі в Гратерфорді, але «Поводок у нове життя» сподівається, що й інші виправні установи приєднаються до їхньої ініціативи.

2015-01-29