Перейти до основного вмісту

ІХ Всеукраїнська акція "Нарру Гав для Сірка"

Анонс

У важкі часи війни всі потребують турботи та уваги, а надто ті, хто не може сам попіклуватися про себе і залежить від людей. 

Запрошуємо усіх небайдужих дітей, батьків, педагогів долучитися до ІХ Всеукраїнської акції “Нарру Гав для Сірка”, яка буде проходити з 3 по 25 жовтня 2024 року по всій території України. 

Взяти участь в акції можна навчальним закладом, класом, або родиною. Кому передати допомогу - ви обираєте самі. Якщо Ви не знаєте жодного притулку чи зооволонтера у вашому регіоні, Ви можете скористатися нашим сайтом та знайти зоорганізацію, яка діє у вашій області: https://happypaw.ua/ua/zoo-organization .

 

Щоб долучитися до акції, необхідно зробити наступне:

  1. Оберіть притулок\зоозахисну організацію чи волонтерів, яким хочете передати допомогу;
  2. Зберіть у своєму навчальному закладі корм, крупу, ліки та іграшки;
  3. Передайте зібрану допомогу притулку чи зооволонтерам;
  4. Заповніть заявку на участь в акції, аби ми могли вас відзначити - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf0u1Wx78w7-U2JEY6PKMUvkt9IaD3TtRDiaPTVT2gUGvahQ/viewform (заявка заповнюється після передачі зібраної допомоги);
  5. Зробіть допис у соціальних мережах чи на сайті про Вашу добру справу із хештегами #happyгав_2024 #happypaw.

 

Зверніть увагу: завантажити фотозвіт потрібно під час заповнення заявки. Оберіть 2-5 найкращих фото, на яких видно дітей, зібрану допомогу та отримувачів допомоги (за можливості).

Плакат по акції можна скачати за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1LZXV05KUgk_hV264fQRnd3Ss46RWb24Y/view?…;

Найактивніші учасники отримають від фонду тематичні ігри\набір пазлів. Пересилка подарунків буде здійснюватись Новою поштою за рахунок отримувача.

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Подаючи фотозвіт, учасник надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

Якщо ви не хочете, щоб ваші надіслані вами фото були викладені на сайті Фонду або в наших соціальних мережах, то вкажіть це у листі з фотозвітом.

Якщо залишились питання

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (067) 658 80 20 - Ельвіна Москалик, (067)218 32 67 - Ганна Плаван, менеджерки проєкту "Біоетика" БО "БФ "Щаслива лапа".

 

Ми віримо, що разом можемо змінити життя тварин на краще!

 

Генеральні партнери