Перейти до основного вмісту

Всеукраїнська акція "Pets-витинанка"

Завершено

Різдво та Новий рік - це час мрій та див, на який ми чекаємо цілий рік. Це час, коли ми віримо в перемогу добра над злом. Так само вірять у дива тварини у притулках. В холодні зимові ночі песики та котики бачать сни про новий дім та люблячих господарів. Тож давайте нагадаємо всім про цих чудових пухнастих та їх мрії.

Запрошуємо навчальні заклади долучитись до акції "Pets-витинанка" та створити справжню атмосферу зимового пухнастого затишку в навчальному закладі за допомогою зображень на вікні.

Акція триватиме з грудня 2023 року до 16 лютого 2024 року.

 

Для участі в акції необхідно:

 

1. Створити на склі вікна в класі/коридорі композицію з витинанок, присвячену новорічним святам та мріям собак та котів. Композиція на вікні також може бути створена за допомогою штучного снігу. 

2. За бажанням учасники можуть використати шаблони витинанок тварин, які ми зібрали для вас, для цього натисніть кнопку в кінці статті.

3. Сфотографувати створену витинанку (з учнями або без). За бажанням можна також сфотографувати процес створення витинанки.

4.  Зробити публікацію із зробленим фото у соціальних мережах та додати:

- заклик "не забувати про тварин (особливо безпритульних) та їх мрії";

- хештеги #happypaw #bioetika #Pets-витинанка.

5. До 16 лютого 2024 року розказати нам про вашу участь в акції, заповнивши заявку за посиланням - https://forms.gle/tLpoETJUvCDgMYRv5

Всі учасники акції отримають електронні подяки від нашого Фонду.

Також серед всіх учасників, які дотримаються умов акції, буде розіграно 5 наборів унікальних пазлів "Домашні улюбленці" від нашого Фонду та ТМ "Purina".

 Разом ми робимо цей світ добрішим!

Генеральні партнери