Перейти до основного вмісту

VІІ Всеукраїнська акція "Подарунок для пухнастого"

Анонс

 

Песики та котики в притулках потребують зручних та затишних лежачків та кігтеточок. Долучайтесь до нашої акції та допоможіть покращити умови життя тварин в притулках.

Щоб долучитись до акції потрібно:

1.Виготовити лежаки, іграшки чи кігтеточки вдома або на уроках трудового навчання. Схеми виготовлення виробів можна скачати тут.

2. Передати подарунки притулку для тварин або волонтерам.

Якщо не знаєте, якому притулку можна передати речі, переходьте за посиланням: https://happypaw.ua/ua/zoo-organization, оберіть регіон, в якому Ви знаходитесь, та оберіть  організацію, якій ви хочете допомогти.

3. Зробити публікацію про участь в акції на сайті школи або у facebook (публікація має бути доступною для перегляду всім користувачам). Додати до публікації хештеги #happypaw #подарунок_для_пухнастого

4.Розповісти нам про вашу участь, заповнивши заявку нижче до 6 травня 2024 року.

    Наприкінці кожного семестру ми підведемо підсумки акції та надішлемо учасникам подяки на електронну пошту. Найактивніші навчальні заклади отримають подарунки від нашого Фонду та ТМ "Purina".

     

    Згода на обробку персональних даних учасника

    Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

    Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

    Подаючи фотозвіт, учасник надає Фонду право на розміщення наданих учасником відео/фото для публічного перегляду, використовувати такі фото будь-яким способом, дозволяти та/або забороняти використовувати такі фото третіми особами.

    Разом ми робимо цей світ добрішим!

    Генеральні партнери