Перейти до основного вмісту

VІІ Всеукраїнська акція «Happy Мяу для Мурчика»

Завершено

Мета акції - збір допомоги для тварин в притулках

 

Війна принесла багато горя не лише людям, але і тваринам. Багато котів та собак були загублені, зраджені або втратили господарів. Підтримуйте чотирилапих в притулкках, долучайтесь до VІІ Всеукраїнської акції «Happy Мяу для Мурчика» та зберіть у вашому навчальному закладі допомогу (корм, крупу, іграшки чи медикаменти) для котів та собак.

Зібрану допомогу передайте до обраного вами притулку чи зоозахисної організації (щоб дізнатись більше про притулки перейдіть за посиланням - https://happypaw.ua/ua/zoo-organization).

Акція триватиме з 1 по 24 березня 2023 року в усіх регіонах України!

По завершенню акції розкажіть про ваші результати заповнивши анкету (натисніть тут)

Ми обов’язково розповімо про вашу добру справу в наших соцмережах та на сайті, і надішлемо електронну подяку від Фонду для Вашого навчального закладу.

А для того, щоб добрі справи не залишались без уваги, фонд "Happy Paw" та ТМ "Purina" подарують найактивнішим навчальним закладам пізнавальну настільну гру "Happy Paw" !

За бажанням Ви також можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу в акції, додавши фото, свої враження та хештеги #happyмяу_2023 #happypaw .

 

Генеральні партнери