Перейти до основного вмісту

ІІ Міжнародне заняття доброти

Виховуємо добро, незважаючи ні на що!

У ці складні часи нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, позитивні емоції, безтурботність та доброта. Традиційним джерелом таких почуттів є Заняття доброти присвячене чотирилапим улюбленцям.

В минулому році ми були змушені відмінити проведення заняття доброти через військове вторгнення росії. Але за цей рік українці стали лише сильніше та як ніколи об'єднались заради перемоги і майбутнього наших дітей у незалежній, сильній, передовій та гуманній Україні. Сьогодні жодні погрози та дії агресора не можуть зупинити наш розвиток та рух до майбутнього. Тож запрошуємо незламних педагогів закладів дошкільної освіти долучитись до ІІ Міжнародного заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин, яке відбудеться 1-7 березня 2023 року.

Захід традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Захід можна провести як в очному, так і в онлайн форматі!

Для участі в ІІ Міжнародному занятті доброти необхідно 1-7 березня 2023 року провести з дітьми заняття присвячене домашнім та безпритульним собакам та котам.

Традиційно просимо не приносити/приводити на заняття тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим!

Де переглянути та скачати безкоштовні матеріали до Заняття доброти?

Щороку ми створюємо для вас нові цікаві методичні матеріали. Цей рік не став виключенням. Всі новинки 2023 року (цікаві ігри, аудіоказки, конспекти та оповідання), а також вподобані вами раніше тематичні розробки можна знайти у вільному доступі:

- на сайті Фонду «Щаслива лапа» – https://happypaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

- за посиланням – https://cutt.ly/wjMOFsY

Переважну більшість із розроблених матеріалів можна використовувати не лише онлайн, але і скачати на свій комп'ютер.

Умови отримання електронного сертифікату за участь в Занятті

Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «ІІ Міжнародного заняття доброти», але й отримати електронний сертифікат учасника необхідно:

1. Заповнити заявку на участь за посиланням (до 7.03.23 р.) – https://cutt.ly/E9nQBAz (від навчального закладу подається 1 заявка). Посилання активне, натисніть на нього.

2. Провести в очному або онлайн форматі «заняття доброти», присвячений саме котам та собакам 1-7 березня 2023 року

3. Зробити фотографії або скрін екрану проведення заняття (по 1 фото/зображенню з кожної гркпи) та надіслати їх на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua (до 13.03.23 р.). В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених занять (відповідно до кількості фото).

Фотографії/скріни екрану мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходить саме «заняття доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак та котів).

Обличчя дітей на фото при необхідності можна закрити.

Приклади фото Заняття доброти в очному та онлайн форматі:

Прохання надсилати фотозвіт з електронної пошти, яку ви зазначили в заявці. Так ми швидко зможемо віднайти заявку вашого закладу та зафіксувати проведені заняття.

Просимо не надсилати домашні фото, на яких зображені діти з їх домашніми улюбленцями. Ми розуміємо, що ці фото дуже милі, але після "заняття доброти" на нашу пошту надходить більше 1500 листів з вкладеними фото. Перегляд кожного фото, яке не відповідає умовам забирає дорогоцінний час, адже ми намагаємось якомога швидше підвести підсумки та розповісти вам про них. Ми зараховуємо лише фото на яких зафіксовано процес проведення педагогами/психологоми/кінологами заняття доброти про котів та собак.

Сертифікат для навчального закладу буде надіслано на електронну пошту (зазначену при реєстрації) протягом 1,5 міс. після завершення Заняття доброти. Якщо ви не отримаєте сертифікат протягом 1,5 міс. зателефонуйте або напишіть нам.

! У разі якщо на фото не буде відображено саме заняття доброти про собак та котів, або у листі будуть відсутні дані про заклад освіти, організатори залишають за собою право не надсилати навчальному закладу електронний сертифікат учасника.

Згода на обробку персональних даних учасника

Участь в заході автоматично надає згоду на обробку персональних даних учасника в процесі проведення заходу.

Надаючи звіт з фото-, відео, інших аудіовізуальних творів, на яких зображені (зняті) фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Розкажіть про участь в Занятті доброти друзям

За бажанням після проведення заняття Ви можете зробити публікацію в Facebook про участь Вашого навчального закладу у «ІІ Міжнародному занятті доброти», додавши фото із заняття, свої враження та хештеги #заняття_доброти2023 #happypaw

І куди ж без подарунків

Заклади дошкільної освіти України, які вчасно заповнять заявку на участь у ІІ Міжнародному занятті доброти, проведуть «заняття доброти» про гуманне ставлення до тварин (собак та котів) у всіх групах садочка (окрім груп раннього віку) та вчасно надішлють якісний фотозвіт, візьмуть участь в розіграші колонок від нашого Фонду та Фокстрот*.

* Подарунок буде передано навчальному закладу по акту прийому-передачі безповоротної матеріальної (благодійної) допомоги.

Флешмоб "Добро переможе" до Заняття доброти

 

Пропонуємо вашому ЗДО долучитись до флешмобу "Добро переможе". Умови: записати та викласти у facebook групове відео від садочка, на якому вихователі та/або діти виголошують гасло "Дитячий садок №… міста …вірить в перемогу добра та щасливе майбутнє в Україні для людей та тварин. Передаємо естафету дитячому садочку №… міста…". В публікації відео відмітити садочок, якому передано естафету (рекомендуємо також завчасно попередити цей садочок телефоном). Додати до публікації хештеги #заняття_доброти #happypaw

Залучаємо друзів України

Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше дітей з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, а українські садочки відчули єдність площини добра, тому якщо ви тимчасово перебуваєте за кордоном та маєте знайомих педагогів з різних країн, запрошуйте їх участі в Занятті доброти!

Подати заявку на участь в Занятті доброти іноземні школи можуть за посиланням - https://forms.gle/Yf5xfmwDcny1o4wC8

Якщо залишились питання

За додатковою інформацією пишіть на електронну пошту - bioetika@happypaw.ua

Дякуємо за Вашу небайдужість до питання виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин!

Україна переможе! Разом ми робимо цей світ кращим!

    Генеральні партнери